Lifestyle

Aside Banners

Loša vijest za muški rod – zbogom ‘devinom papku’?

Piše , Objavljeno

Znate onaj trenutak kada istrčavate posljednji krug oko jezera, svi atomi snage odavno su potrošeni (a nije ih ni bilo baš previše), molite boga da se ne srušite i sve bi dali za par kapljica bilo kakve tekućine. Odjednom se u daljini pojavi ona, seksi rolerica, već je zamišljamo u onim uskim tajicma, savršena guza… iste sekunde ubacujemo u 5. brzinu, sustižemo je za manje od minutu!

I onda naletimo na ovu vijest o ‘genijalnom izumu’ za ženski rod, šok i nevjerica. Evo o čemu se radi…

Gumeni uložak koji se stavlja u gaćice trebalo bi pomoći damama u neugodnoj situaciji kad im se na kupaćem kostimu (a i tajicama) ocrtavaju ‘donje usne’. Ova je pojava u našem dijelu životinjskog svijeta poznatija kao fenomen ‘devinog papka’.

prije_kasnije

Cuchini, kako se zove ovaj proizvod, je namjenjen ženama, trokutastog je oblika i stavlja se u gaćice ili u donji dio kupaćeg kostima kako bi ‘sve’ izgledalo glatko.

Za ovaj u svakom slučaju revolucionarni izum 21. stoljeća zaslužne su Christy i Kelly sa Floride. Bit će da cure cijele dane provode u kupaćima pa su im dosadili znatiželjni pogledi na strateška mjesta, ali možda bi bilo bolje da idući put prilikom odlaska u banku ili obližnji dućan nabace na sebe još poneki odjevni predmet.

Pakiranje od dva uloška dostupno je na njihovoj web stranici za 19,95 dolara. I to nije sve! Jedan uložak može se koristiti više puta. ‘Our lips are sealed’, poručuju djevojke! A mi poručujemo kako im ovo i nije baš neka fora, zar ne? Čak se i čitateljice Idesh! portala slažu s time.

A sada slobodno za oporavak bacite oko na našu galeriju sa uskim tajicama i čvrstim ženskim stražnjicama.

TAGOVIcure seksi tajice

Komentiraj