Lifestyle

Abramoviću, pati!

Aside Banners

Luksuzne jahte su totalno out jer bogataši sada briju na pokretne privatne otoke

Piše , Objavljeno

Priznajemo, svima nam čeljust padne kada u neku od naših luka pristane jahta veličine Titanika, ali naravno da može još više, luksuznije i devijantnije od toga!

kokomo 1Kada imaš para na bacanje i stvarno više ne znaš što bi s njima nego ih doslovno bacaš u WC školjku, moraš si priuštiti ekstra luksuzne i ekstravagantne stvari, poput vile u svakoj zemlji svijeta, skupocjenih automobila i divovskih jahti. No i to vrlo brzo postane dosadno i jadno (teško je bogat biti) pa tražiš nešto novo, divlje, uzbudljivo i toliko van svake pameti da će svaki vaš prijatelj multimilijarder biti zavidan. Da, tražiš svoj vlastiti pokretni privatni otok!

kokomo 2 kokomo 8 kokomo 7 kokomo 6 kokomo 5 kokomo 4 kokomo 3

Tvrtka Migaloo Private Submarines (inače se bave izradom privatnih podmornica, što je samo po sebi WTF) je tako dizajnirala ekskluzivni Kokomo Ailand, plutajuće vozilo koje tehnički možemo nazvati jahtom, ali u formi otoka. Ovo čudo ima nekoliko paluba, penthouse apartman, helipad, bazen i noćni klub, a sve je opremljeno najmodernijom tehnikom i tehnologijom. Naravno, potencijalni ga kupci mogu urediti po svojim željama i ubaciti neke dodatne mogućnosti, o čemu će na kraju i ovisiti konačna cijena. Za sada nema konkretnih ponuda, ali ne sumnjamo kako će se u skorijoj budućnosti naći neki lovaš spreman za potrošiti neku lovicu!

TAGOVIbogatstvo brod jahta luksuz otok privatni otok

Komentiraj