Lifestyle

Vidi mama, na slici sam!

Aside Banners

Pravo osvježenje za sve masturbatore – stižu maramice s licima polugolih djevojaka!

Piše , Objavljeno

Svaki pravi kućni masturbator zna da nema previše izbora kada se baci na “posao”, ali Spankrags bi mogle unijeti barem malo svjetlosti u naše samotne noćne igranke.

spankings 5Legenda kaže da će onoga koji izmisli nešto novo vezano uz mušku masturbaciju sa svih strana svijeta obasuti zlatom, dragim kamenjem i lijepim ženama te da će do kraja svog života imati status Velikog Revolucionara i čovjeka koji nas je nakon stoljeća i stoljeća provedenih u mračnim sobicama, skrivenih od osuđujućih pogleda javnosti, napokon izveo na svjetlost i pokazao nam put. Žene imaju na stotine različitih igračaka, napravica i drugih stimulansa, a nama ostaje izbor između Desanke i guranja našeg najvrjednijeg blaga u nešto što izgleda kao mutirana svjetiljka (tu dakako mislimo na Fleshlight)… e pa dosta je! Dajte nam Spankrags!

Masturbatorice ili Drkatorice, kako ih već želite zvati “po domaći”, zapravo su obične maramice na kojima su otisnute slike polugolih djevojaka koje razjapljenih usta kleče na koljenima i kao da čekaju… jelte… da završite s onim što radite! Iako nam je prva pomisao na ovu ideju Japan, naši dalekoistočni prijatelji nemaju svoje krakoljubaste prstiće u ovoj priči već je cijeli projekt ideja irsko-njemačkog dizajnerskog dvojca, Jonathana Courtneya i Thomasa Viehwegera. Dečki su svoje prototipe predstavili još u listopadu, a izgleda da im prodaja ide prilično dobro pošto već planiraju nove linije i neke modifikacije.

rags2 rags

Za sada paket od deset maramica prodaju za 9.99 eura (oko 80 kuna), a iako su slike na njima za sada samo ženske, obećavaju da će u budućnosti napraviti i varijantu s muškarcima. Većina kupaca ih još uvijek koristi kao simpatični poklon, ali oni koji su ih i “testirali” tvrde kako su prilično grube za penis, tako da će biti potrebno poraditi i na tom području. Mi se samo nadamo da su modeli sa slika pošteno plaćeni, jer za par bi mjeseci njihova lica mogla postati poprište nezapamćenog sjemenog genocida!

TAGOVImaramice masturbacija pomagalo samozadovoljavanje seks seks igračke

Komentiraj