Lifestyle

lik šamara

Aside Banners

Mark Wahlberg je otišao korak dalje od svih fit glumaca – ovakvu vježbu nismo nikad dosad vidjeli

Piše , Objavljeno

Koliko sklekova možeš nezagrijan? Vrlo jednostavno pitanje, nemoj lagati sam sebe. Mi smo na dva i po zasad, ali onda smo vidjeli Marka Wahlberga kako radi ovu vježbu koja istovremeno izgleda kao test snage, obred inicijacije u bratstvo, čudnovata seks poza i alkotest. Kad to vidimo, shvaćamo da nismo napravili ništa sa sobom već godinama.

Još uvijek se ne možemo odlučiti je li vrhunski glumac ili ne, ali Mark Wahlberg je godinama među najfit glumcima u Hollywoodu i to dokazuje iz uloge u ulogu. Ovaj put nas je na Instagramu šokirao sa sljedećom vježbom.

Izgleda jako komplicirano i zahtjevno. Jedna noga na pilates lopti, drži se za sklek-držače koji su postavljeni na vibrirajući Powerplate. Nije ni čudo što je lik simbol definicije u svojoj 49 godini života. Ktome su mu mišići stegnuti s bstrong fitness trakama kako bi krv zadržala u aktivnim mišićima.

A i trenerica mu je nabrijana. Zvuči zabavno.

Posljednjih desetak godina je postalo popularno u svijetu glume napucati se za uloge zahvaljujući uskrsnuću žanru superjunačkih filmova, ali Wahlberg je dugo ovakav. Svaka čast, gospodine, nadamo se da će ekranizacija hit Playstation igre Uncharted biti dobra.

TAGOVIfitness vježbanje