Lifestyle

I Rock mu zavidi

Aside Banners

Martyn “Nightmare” Ford je bodybuilder kojeg se drugi bodybuilderi s razlogom boje

Piše , Objavljeno

Postoje pristojno isklesani tipovi, klasični napuhani bodybuilderi i prenabildane zvijeri koje teško možemo nazvati ljudima. Ovaj lik je pak još jedna stepenica više!

body 1Ako ste se ikada zapitali kako izgleda dva metra i 150 kilograma čistog mišića, vrijeme je da upoznate Martyna Forda, bodybuilderski fenomen koji uistinu pomiče granice definicije ljudskog bića i ozbiljno korača prema onome što bismo mogli smatrati čudovištem. Tip je jednostavno ogroman, toliko da samom pojavom čak i kod najhrabrijih izaziva grčenje u želucu! A tko bi rekao kako je prije svega 14 godina bio obični mršavac koji je sanjao o karijeri igrača kriketa i ponosio se time da ima svega 4% sala?

A video posted by Martyn Ford (@martynford1982) on


 

Uzlet Martyna Forda je započeo kao i mnogi slični podvizi: sportskom ozljedom. S 18 godina je zbog toga morao prekinuti obećavajuću karijeru pa je umjesto toga počeo lagano trčati. Ipak, to mu nije bilo dovoljno, pa se odlučio okrenuti drugim ciljevima, prvenstveno pokušaju metamorfoze u stijenu. Trebalo mu je dobre tri godine da od štrkljavog klinca postane malo veća gromada, a onda je samo nastavio trenirati, žderati i sigurno izbjegavati steroide i bilo kakve druge ilegalne preparate. Ipak, Martyn upozorava kako doći do njegove razine nije nimalo lako te se klinci ne bi trebali forsati već pratiti programe i slušati one koji znaju što rade.

body 8 body 7 body 6 body 5 body 4 body 3 body 2

Jednom kada je postigao željenu veličinu, došlo je vrijeme da to nekako i unovči, a najbolji je način stvaranjem filmske karijere. Pokušao je dobiti ulogu u novom Jamesu Bondu, ali je prednost ipak bila na strani iskusnijeg Davea Bautiste. Mladi planet Martyn nije odustao već je nastavio trenirati, pohađati glumačke tečajeve i pohoditi audicije pa uskoro dobiva i svoju prvu ulogu i to u pilotu serije s Rayom Winstonom u glavnoj ulozi, a pojaviti će se i u nadolazećem akcijskom hitu Undisputed 4. Njegovo će ime tamo biti Nightmare, što bez problema može i mora biti njegov nadimak do kraja života. Ruku na srce, u snovima bismo rađe susreli Freddya Kruegera nego ovog grmlja!

TAGOVIbodybuilder div martyn ford mišići nightmare teretana

Komentiraj