Lifestyle

Good guy McConaughey

Aside Banners

Matthew McConaughey ima novu karijeru – razvozi pijane studente njihovim kućama!

Taman kada smo mislili kako Matthew McConaughey ne može biti više kul, on napravi ovako nešto! Pa tko ga ne bi volio?!?!

Piše , Objavljeno

Jedan je od najboljih glumaca svoje generacije, ima tijelo za kojim žene sline, a muškarci ga žele, a čini se i kao poprilično cool, prizemljen i smiren lik. Da, Matthew McConaughey nam je bez imalo sumnje jedna od najdražih hollywoodskih zvijezda, a čak i da ga želimo hejtati, ne možemo kada svako malo u medije izađe neka ovakva vijest. Naime, posljednji je svoj “trik” McConaughey izveo na Sveučilištu u Texasu, u Austinu, gdje je u sklopu programa SURE Walk u golf-autiću razvozio intoksicirane studente njihovim domovima. Naravno, netko ga je slikao i okačio fotku na Facebooku (jer kako i ne bi kada te pijanog doma vozi dobitnik Oscara), a lavina je krenula…

McConaughey je naime diplomirao upravo na tom sveučilištu davne 1993. godine, a nedavno je prihvatio posao “profesora” jednog od predmeta vezanih uz film, tako da je na ovaj način vjerojatno želio najaviti svoju veću prisutnost na svom sveučilištu i u gradu Austinu. Inače, sam SURE Walk program se u Austinu odvija već neko vrijeme, a poanta je spriječiti pijanu i nadrogiranu ekipu (uglavnom mlađu) da nakon večernjeg provoda sjednu u automobil i tako dovedu sebe i ostale u životnu opasnost. McConaughey je svoju šihtu odradio od 7 popodne do 2 ujutro, a tko zna… možda je nakon toliko spašenih života na filmu, ovim činom spasio život nekome i u stvarnosti.

TAGOVIAustin legenda matthew mcconaughey pijani studenti sveučilište u Texasu

Komentiraj