Lifestyle

luksuzno

Aside Banners

Ovaj sat od 18 milijuna dolara bi ostavio i bivšeg premijera bez daha – Mayweather pokazao zašto mu je nadimak ‘Money’

Piše , Objavljeno

Svi znamo da je Floyd Mayweather jedan od najplaćenijih sportaša svijeta, samo u 2018. godini je zaradio 285 milijuna dolara. Bar tako kaže Forbes. A njima vjerujemo jer su oni respektabilno ime i vjerojatno jedino koje prepoznajemo od svih časopisa koji se bave financijama.

Floyd se pohvalio na Instagramu svojom novom investicijom – Jacob & Co sat koji nosi ime “Billionaire” – vjerojatno ne po pjesmi Travieja McCoya i Brune Marsa nego po tvrtki Flavija Briatorea (Billionaire Lifestyle SARL) koji je u suradnji s poznatim draguljarom Jacob Arabom (od njega ti reperi kupuju sve) stvorio ovo čudo. Floyd ga je kupio od Tadashi Fukushime – po njemu najboljeg draguljara ikad. Samo 18 milijuna dolara. Divota.

Naravno da ovo ne dolazi u običnoj kutiji presvučenoj fejk baršunom. 18 karatna kutija od bijelog zlata. Ne znamo gdje će isfurati ovaj sat, ali morao ga je imati. Potpuno ga razumijemo. I mi tako nekad kupimo Casio G-Shock kada smo ludi tijekom #treatyoself tjedna koji nam dolazi svakih 76 godina kao Halleyev komet.

TAGOVIfloyd mayweather luksuz sat

Komentiraj