Lifestyle

MMMMekdonalds!

Aside Banners

McDonald’s budućnosti bi mogao imati neograničeni pomfrit i kauče za izležavanje

Piše , Objavljeno

McDonald’s je već godinama u krizi i sve se teže nosi sa konkurencijom, a kada je situacija takva, moraju se poduzeti neke očajničke mjere.

mcBurgeri su najbolji u Burger Kingu. Piletina je najbolja u KFC-u. Pomfrit je najbolji u McDonald’su. Tako otprilike stoje stvari, a tko se ne slaže s nama, neka kaže sada ili šuti zauvijek. Da, ima nešto u tim štapićima procesuiranog krumpira što ih čini neodoljivima prvih šest i pol minuta nakon pečenja, a ekipa iz McDonald’sa je toga itekako svjesna. Kako posao zadnjih par godina ne ide baš najbolje, a konkurencija im uzima sve veći dio kolača, ovaj će lanac brze hrane morati povući neke nezamislive poteze. Spojite pomfrit i beskonačnost i imate prvi korak u tom smjeru!

Naime, u St. Josephu u američkoj saveznoj državi Missouri bi se uskoro trebao otvoriti ogromni McDonald’s koji se od klasike osim veličinom razlikuje i nekim idejama koje bi se mogle pokazati revolucionarnima. Prije svega, to je neograničena količina pomfrita koje kupac može konzumirati, a koja se odnosi samo na one koji fizički uđu u sam prostor. Dakle, nema one fore da zapališ 16 jointova, odeš na drive-in i kažeš im da ti napune gepek krumpirićima. Šteta…

mc 12

Na čak 600 metara kvadratnih prostora osim beskonačnog pomfrija dobivate i naslonjače te kauče, jer stajanje je totalno 19. stoljeće, a sjedenje u običnim stolicama totalno 20. stoljeće. Živimo u budućnosti i kada se jede 49. porcija slasnih i slanih krumpirića, čovjek jednostavno mora biti u poziciji morža!. Također, ovaj će futuristički McDonald’s imati i blagajne na kojima gost može sam složiti svoj burger ili deserte, a još je jedna novost što nakon narudžbe ne moraš više kao tukac stajati pored pulta i buljiti u onaj aparat koji radi sladoled, već se poput burenceta izvališ na najbliži kauč i čekaš da ti donesu svoju dnevnu dozu začepljivača arterija. Eto, od sada kada vas netko pita što znači riječ “utopija”, znati ćete odgovor!

TAGOVIburger hamburger kauč McDonalds Naslonjač pomfri pommes

Komentiraj