Lifestyle

Aside Banners

Megan Fox

Kada je, prije 22 godine rođena u Oak Ridgeu u državi Tennessee, između "Megan" i "Fox" stajalo je i Denise. Veli da je odrasla u siromaštvu, a za njezinu ljepotu zaslužna je kombinacija irskih, francuskih i indijanskih korijena.

Piše , Objavljeno

Megan fox

Megan fox

Kao malena curica, Megan Fox bavila se plesom, glumom i plivanjem, a prodor u blještavi svijet slave započela je pobjedom na natječaju za modela. Karijeru glumice započela je u filmu Holliday in the Sun i raznim TV serijama, ali je pozornost medija i napaljenih tinejđera cijelog svijeta pridobila ulogom u Transformersima. Trenutačno snima nastavak, a u postprodukciji su joj dva filma.

Atmosfera oko Megan je toliko užarena da su nedavno tone gaća podrapane fotke njezinih grudi iako su bradavice bile prelijepljene. Megan je znana i po svojim tetovažama, među kojima je i ima njezina dečka Briana (Austina Greena, da, onog malog ljigavog iz Beverly Hillsa). Ta tetovaža vjerojatno sužuje izbor kod biranja sljedećeg dečka, jer priča se da je dotični Brian izvisio. Dakle, ako se zovete Brian, iskušajte šansu, u suprotnom, mijenjajte ime.

TAGOVIcurka fotografija glumica megan fox slike transformers

Komentiraj