Lifestyle

Nema zajebancije s Prvom damom

Aside Banners

Melania Trump prijeti tužbama svima koji koriste njeno ime i lice za zaradu, Slovenci prvi na udaru

Od kada je postala Prva dama SAD-a, Melaniu Trump mnogi žele iskoristiti za lagani profit. No neće moći ove noći.

Piše , Objavljeno

Ameri se još uvijek oporavljaju od činjenice kako će im iduće godine na čelu države biti kreatura poput Donalda Trumpa, ali čini se kako ta situacija dosta zabavlja ostatak svijeta. Nije da ne postoji određena doza straha kako će u sljedećih nekoliko mjeseci nastupiti smak svijeta, no dok se može zaraditi na tome, nije greda. U tom je pogledu posebno popularna postala Donaldova tkoznakoja po redu supruga Melania Trump, trenutno vjerojatno najslavnija Slovenka na svijetu. Pravim imenom Melania Knavs, ova je ljepotica rođena u gradiću Sevnica, a iako sa svojom rodnom grudom već neko vrijeme nema i ne želi imati previše veze, to ne prijeći lokalne poduzetnike da pokušaju profitirati na njenom imenu.

Ovih se dana tamo sve vrti oko Melanie, od velikog plakata s njenim likom koji pozdravlja putnike koji tamo zalutaju, pa sve do torti, kolača, pizza i raznih đinđa koje lokalci prodaju. Izgleda kako su vijesti o ovome doprijele i do same Melanie (ili barem njezinih i Donaldovih odvjetnika), pa je obitelj Trump unajmila lokalni odvjetnički ured Pirc Musar & partnerji da zastupa njihove interese i onemogući bilo kome da se bogati na račun lijepe Melanie. Za sada nije podignuta niti jedna tužba, ali odvjetnici upozoravaju sve trenutne i potencijalne zlikovce: “Ovo je nedolična financijska eksploatacija i povreda osobnih prava.

sevnica

Lokalci pak nisu pretjerano zabrinuti, jer većina njih zapravo ne koristi direktno lik i djelo Melanie. Bruno Vidmar, vlasnike pizzerie Rondo, tako na svom meniju odnedavno ima desert nazvan Melanija (mousse s jagodom i maskarponeom), a Nuša Vidmar, vlasnica slastičarne Julia, prodaje tortu Melania (mousse od bijele čokolade s orasima i jestivim zlatnim listićima). Niti jedno od njih nema previše razloga za brigu jer osim imena koje nije zaštićeno nema apsolutno nikakvog razloga da ih netko tuži, a i ako maknu te stvari s jelovnika, neće vidjeti preveliku promjenu u zaradi. Ipak, Melania je neumoljiva, pa treba biti posebno oprezan ako želiš zaraditi koji euro na njenom imenu i liku… a možda se i da dogovoriti, ako joj se pošalji određeni postotak!

TAGOVIdonald trump melania trump poduzetnici povreda prava sevnica slovenija tužba

Komentiraj