Lifestyle

srebrna strijela!

Aside Banners

Mercedes izbacio prvu jahtu u svojoj povijesti, luksuz na kvadrat, a imat će je samo odabrani!

Piše , Objavljeno

Svatko tko želi biti milijunaš, morat će se potruditi malo više jer je cijena ove jahte veća od bijednog jednog milijuna. Cijena joj je 1.7 milijuna dolara. Ima smisla ako uzmemo u obzir reputaciju njezinog proizvođača – Mercedes-Benz želi osvojiti i valove.

mercedessss1

Službeno ime jahte je Arrow460-Grandturismo, a od milja je zovu morskom srebrnom strijelom. Ako promotriš jahtu malo bolje, jasno je da je u pitanju klasični Mercedes dizajn koji je istovremeno i retro i futurističan. Na nju stane 10 ljudi, ima velike prozore, interijer je od drveta, a postiže brzinu od 30 čvorova. Ako ne znaš što su čvorovi, nemoj štediti za ovu bebicu.

mercedessss12

Još 2012. godine je Mercedes najavio kako se poigrava s idejom luksuzne jahte, 2016. godine smo ju vidjeli na Monaco Yacht Showu, a sada smo čuli da je shipping (badum ts) moguće očekivati u drugoj polovici ove godine.

mercedessss1234

mercedessss123

Tko će se dokopati srebrne strijele? A gle, tvoja rodbina iz Njemačke vrlo vjerojatno neće jer je proizvedeno samo 10 komada, a Mercedes se pobrinuo da kupnja ove superjahte bude stvarno posebna pa je limitirao prodaju – jedna jahta po državi.

1.7 milijuna dolara. Možda jednog dana kupimo polovnu od nekog od ovih deset sretnika. Za nekih 50 godina.

TAGOVIjahta luksuz mercedes

Komentiraj