Lifestyle

merđo leti

Aside Banners

Mercedesov V.I.P. avion je luksuznija stvar od najluksuznije stvari

Piše , Objavljeno

Poznata je stvar da se Mercedes ubacio u nautičke vode te predstavio svoju jahtu. Ono što je mrvicu novije je da se ubacio u avijaciju. I to onu najluksuzniju do sada. Mokri san svakog bogatuna koji ne zna kamo bi s lovom. Naime, radi se o pravoj luksuznoj vili u kojoj će neki sretnici guštati među oblacima. Drugi bogataši će biti zavidni kada ih vide u Mercedesu, a oni se voze tamo nekom šugavom prvom klasom za koju su pljunuli par tisuća dolara. Bit će to pravi Maybach na nebu, a mi priželjkujemo više od svega da će imati veliki kromirani Mercedes znak (aka nišan) ispred kokpita, čisto da se zna tko je glavni.

fotka (1)

fotka (2)

Avion će sadržavati sve ono što drugi neće ili neki već imaju, samo u najboljoj verziji. Dignuli su ljestvicu poprilično visoko među sličnim luksuznim kompanijama i tako stvorili novu eru letenja. Više se radi o modernom apartmanu kojeg gledamo u filmovima ili na internetu nego o avionu. Moderni interijer napravljen od najfinijih materijala sadrži lounge bar, kuhinju (u cijenu uključen u kuhar, naravno), blagovaonicu, dnevnu sobu, zabavni kutak, opuštajući kutak i spavaću sobu. Sve skupa izgleda moderno i futuristički, a tehnologija i gadgeti će također biti na razini budućnosti. Kad Mercedes pravi nešto nema zezanja.

fotka (3)

fotka (4)

Model je dizajniran tako da se uklopi u avione koji voze na srednje dugim relacijama, a prostor je namijenjen za maksimalno 16 osoba. Neki dijelovi aviona su odrađeni u 3D printu. Ja osobno ne bi morao nigdje putovati u tom avionu. Bio bi zadovoljan prespavati jednu noć dok je Mečka parkirana negdje u hangaru.

fotka (5)

fotka (6)

Ova vijest nije toliko svježa budući da je projekt zaživio još prije dvije godine, ali ono što je bitno (ne za nas smrtnike) je da na tržište dolazi krajem 2017. godine na Monaco’s Yacht Show događaju. Iako je cijena još nepoznata vi si probajte predočiti neke brojke.

TAGOVIavion mercedes

Komentiraj