Klopa & Cuga

Svinjetina s marihuanom

Aside Banners

Mesar svoje svinje hrani marihuanom, poji ih vodkom

Piše , Objavljeno

Ako tu i tamo (možda i malo češće) volite zapaliti fini, masni joint, te se potom do grla najesti slasne svinjetine, sada možete oboje, u isto vrijeme!

napušena svinja

Dobro, budimo iskreni, nije baš tako, ali morate priznati da dobro zvuči. Ako već postoje kolačići s marihunom, zašto ne bi postojala i svinjetina s tom ‘svetom’ biljkom? Jedan je mesar iz Seattlea vjerojatno pomislio isto to, te je, u dogovoru s lokalnom farmom svinja, počeo životinje hraniti sjemenkama, stabljikama i ostalim neiskoristivim dijelovima biljke marihuane. Čini li to za dobrobit svinja ili svoju promociju, ne znamo, ali navodno je uspio stvoriti itekako kvalitetnije meso.

William von Schneidau je vrlo neobičan čovjek, mesar po vokaciji, koji pomalo podsjeća na R.Lee Ermeya (legendardni drill sargent Hartman iz Full Metal Jacketa). Vlasnik je tvrtke BB Ranch Meats u Seattleu, koja se primarno bavi prodajom svinjetine, ali je i partner u restoranu koji nudi lokalne delicije, među kojima su i njegovi proizvodi. Tokom godina je s kolegama farmerima pokušavao razne metode, kojima bi meso životinja učinio što boljim, a jedna od, sada već standardnih, receptura sadrži i poveću količinu votke u prehrani. To je vjerojatno bilo dovoljno za dizanje pokoje obrve među udrugama za zaštitu životinja, ali von Schneidau je otišao korak dalje, i svojim pajcekima u hranu počeo ubacivati i malo konoplje.

Promo video za Pot Pig Dig:

Svinje uzgojene na ovaj način nazvao je “Pot Pigs” (po naški bi to bilo “Travnate Svinje”), a prodaje ih u svom dućanu kao nagrađivanu delikatesu. Naravno da se životinje ne hrani finim ‘vrhovima’, već im se daje ono što ostane nakon prerade u lokalnim klinikama koje se bave distribucijom medicinske marihuane. Da li su svinje od toga napušene? Vrlo teško, jer gotovo da i ne postoji način kojim bi THC, aktivni sastojak koji je odgovoran za sve te divne nusprodukte pušenja trave, mogao doći u krvotok svinja. Naravno, isto tako taj (nepostojeći) THC neće nikako moći prijeći iz mesa u čovjeka koji ga jede (i tu u vodu na žalost pada ona vizija o svinjetini s travom).

TV reportaža o ‘napušenoj’ svinjetini:

Poznavatelji mesa i mesnih produkata kažu da je BB Ranch svinjetina mnogo crvenija i sočnija od obične, tako da izgleda da marihuana uistinu pomaže u poboljšanju kvalitete (a možda je to i od votke). Ipak, ima ljudi koji se bune zbog ovakvih egzibicija, te smatraju da je to mučenje životinja. Von Schneidau im na takve optužbe odgovara: “Ako postoji veterinar koji ima muda provjeriti kakvo je raspoloženje tih svinja, neka samo izvoli. Što se mene tiče, ja samo dođem tamo, rastrančiram ih, stavim na roštilj i pojedem!” Uistinu, riječi pravog revolucinara.

TAGOVIhrana marihuana svinjetina trava

Komentiraj