Lifestyle

Miley i njezine bradavice

Aside Banners

Miley Cyrus opet provocira: Pokazala bradavice kako bi upozorila na nepravednu Instagram cenzuru!

Piše , Objavljeno

Miley Cyrus se ne srami pokazati čime raspolaže tako da njezina nova fotka na Instagramu nije ništa previše originalno, ali poruka koja stoji iza nje se mora čuti!

miley 2

Ponovno su vani! Da, sisice mlade Miley Cyrus nisu dugo izdržale u zatvoru grudnjaka te su još jednom izvirile na svjetlost dana, tražeći svoje konačno odredište na stranicama Instagrama, jednog od najpopularnijih i najcenzuriranijih internet servisa. Chelsea Handler već mjesecima vodi borbu za slobodu svojih balona, Rihanna je još početkom godine izbrisala račun kada su ju cenzurirali zbog fotki s bakljama trave veličine bacača raketa, a dizajnerica Petra Collins se našla u problemima jer su joj se na jednoj fotografiji nazirale nepodšišane stidne dlake. Pa kako da onda ova priča završi bez Miley?!

miley 1

Uz spomenutu je fotku provokativna pjevačica ostavila i klasično blesavu poruku:”Some lame ass deff gona [flag emoji] dat [smiling poo emoji] but fukkkkkkk it“, što bi u slobodnom prijevodu na kul tinejdžerski hrvatski zvučalo otprilike: “Neki će jadnik ziher prijaviti ovo sranje, ali jebbbbbb ga“, a upravo se to i dogodilo. Fotka je sa stranice skinuta nakon svega sat vremena, ali na svu sreću postoje načini kako da se sačuva. Iako same Mileyjine sise nisu nešto previše zanimljive, jasno je kako se radi o poruci usmjerenoj Instagram ekipi koja uporno cenzurira ovakve sasvim prirodne prikaze. Možda se boje da ih ne preplavi malo žešća pornjava, možda žele privući što više konzervativnijih brendova i monetizirati sve te korisnike, a možda su jednostavno licemjerni dušebrižnici. Bilo kako bilo, očekujemo i od Sofie Vergare da se priključi borbi i oslobodi svoje bradavice!

TAGOVIbradavice cenzura gole sise Instagram Miley Cyrus seksi sise toples

Komentiraj