Lifestyle

Aside Banners

Molitvom do forme – Vatikan predstavio pametnu krunicu od 750 kunića

Piše , Objavljeno

Ne, ovaj naslov nije šala.

Krunica je sredstvo koje olakšava molitvu pa je došlo vrijeme da ju još više olakša, a ujedno da posluži i kao fitness tracker. Sada nogometaši s kvarta neće morati imati i fitness narukvicu i narukvicu sa svim svecima, Vatikan je predstavio rješenje 2 u 1 pa tako na istom objektu možeš moliti krunicu i brojati korake na hodočašću.

Ova pametna krunica košta 110 dolara, ima Bluetooth 5.0, otporna je na vodu i prašinu, puni se bežičnim putem i možda ima još pokoju foru za koju ne znamo.

Vatikan se trudi ući u moderno doba. Već neko vrijeme. Papa Franjo je blagoslovio Lamborghinija koji se prodao na aukciji, napravili su klon Pokemon Go igre u kojoj skupljaš svece umjesto Pikachua, a sigurno je tu još hrpa stvari koje smo nekako uspjeli potisnuti i ne želimo ih izvući na površinu.

Vatican News javlja: “Jednom kada molitva počne, pametna krunica pokazuje napredak kroz razne misterije i prati napredak vjernika.”

A pazi pakiranje…

e krunica

Zasad se može naručiti samo na talijanskom Amazonu i na Acerovoj talijanskoj stranici (jer je jedna divizija unutar Acera pomogla proizvesti ovaj uređaj), ali je aplikacija dostupna i na engleskom i španjolskom – uz talijanski, naravno.

Kad smo napisali članak o Nikeovim tenisicama ispunjenim svetom vodom iz rijeke Jordan, čuli smo svakakvih komentara iz naše bliže zajednice. Navodno Nikeov potez nije okej jer se zarađuju novci na “svetim stvarima” s kojima se ne bi trebalo igrati.

Očito je okej samo ako crkva zarađuje taj keš.

TAGOVIcrkva fitness tracker krunica vjera