Lifestyle

Male tajne velikih majstora

Aside Banners

Momci, zapišite ovo: Žene otkrivaju kojim tehnikama najčešće doživljavaju orgazam

Piše , Objavljeno

Dovesti ženu do orgazma vrlo često nije lagan posao, ali na svu sreću postoje ovakva istraživanja koja nam to olakšavanju.

orgazamKada bi svaki muškarac mogao ženi priuštiti orgazam, a svaka ga žena bila spremna primiti, vjerujemo kako bi svijet bio daleko ljepše i ugodnije mjesto za život. Dobro, možda ne svijet, ali muško-ženski odnosi svakako! Nije to lagan zadatak (khm, privilegija, ne zadatak), a postoje točno određene točke i tehnike kojima se vjerojatnost njegova ostvarenja može bitno povećati ili ako si totalni tudum, svesti na finu okruglu nulu. Kako bi pomogle nama jadnim budaletinama, ali i ženama koje vole uzeti stvar u svoje ruke, Lydia Daniller i Rob Perkins su tijekom godina obavili preko 1 000 detaljnih intervjua diljem SAD-a u dobi od 18 do 95 godina te pokušali saznati na koji način najčešće dolaze do orgazma i kako da se poveća njegov intenzitet.

orgazam 2

Zatim su se udružili s znanstvenicima specijaliziranim za seks, Debby Herbenick i Brianom Dodgeom, obavili još jedno istraživanje na uzorku od 1 000 žena, te spojili sve rezultate i došli do nekih vrlo zanimljivih zaključaka. Tvrde kako se radi o prvom velikom istraživanju specifičnosti ženskog orgazma te da postoje određeni elementi koji su gotovo pa univerzalni. Dakle, blokić u ruke i zapisuj!

  • edging (65% žena) – tehnika kojom se nekoliko puta spriječava orgazam tik prije nego se on dogodi, da bi se povećao njegov konačni intenzitet
  • naslučivanje (70% žena) – fokus na područje oko klitorisa i tek rijetko dodirivanje istog
  • dosljednost (65% žena) – ista brzina, pritisak i pokreti su ključ za orgazam
  • iznenađenje (70% žena) – nagle promjene položaja i tehnika također uzrokuju žestoki orgazam
  • ritam (80% žena) – jedan od najbitnijih elemenata jest dobar ritam
  • slojevitost (65%) – postepeno približavanje klitorisu indirektnom stimulacijom, poput ljubljenja i polaganog spuštanja “prema dolje”
  • kruženje (80%) – izgleda kako kruženje izluđuje žene, jer polude kada kružnim pokretima prolazite oko klitorisa

Eto, sve je jasno. Sada nam preostaje jedino pronaći partnericu na kojoj ćemo sve ovo iskušati (da smo ove male “tajne” znali prije, možda ne bismo bili sami) i uvjeriti se koliko je uistinu teško dovesti ženu do vrhunca. Po svemu sudeći, samo se ne približavaj klitorisu i biti će totalno luda!

TAGOVIklitoris muškarci orgazam svršavanje tehnike žene

Komentiraj