Lifestyle

Ozbiljna igra

Aside Banners

Želite odigrati Monopoly s pravim novcem? 20.000 eura je spremno i čeka vlasnika!

Piše , Objavljeno

Monopoly, jedna od najpopularnijih društvenih igara na svijetu, jednog će sretnika učiniti stvarno bogatim i omogućiti mu da odigra partiju s pravih 20 tisuća eura!

monopolMožda je teško za povjerovati, ali Monopoly ove godine slavi svoju 80. godišnjicu postojanja! Nastao još tijekom Velike Depresije u SAD-u, s vremenom je postao jedna od najpopularnijih društvenih igara na svijetu, a Hasbro ga danas prodaje u čak 111 zemalja svijeta prevedenog na 43 jezika, uključujući i verziju na hrvatskom. Eh, koliko je prijateljstava, veza i brakova uništeno zbog Azurne obale i Ženevskog trga… Samo u Francuskoj se godišnje proda 500 tisuća primjeraka, a upravo je to tržište tema i ove naše priče.

Naime, francuska je podružnica Hasbra odlučila proslaviti godišnjicu na vrlo neobičan, ali itekako atraktivan način: ukupno 80 setova Monopolya koji se trenutno nalaze u trgovinama diljem te države sadrži prave pravcate novčanice! Od toga će 69 setova sadržavati pet novčanica od 10 i pet novčanica od 20 eura, 10 setova će imati pet novčanica od 20, dvije od 50 i jednu od 100 eura, a veliki jackpot paket će biti pravo malo bogatstvo s parama u vrijednosti od točno 20 580 eura! E bome se isplati okušati sreću, pogotovo jer se nagrada može naći u bilo kojoj Monopoly ediciji (klasik, dječja, elektronska, vintage) pa ako već imate jednu vrstu, možete okušati sreću s nekom drugom!

monopol 1

Naravno, cijeli je proces pakiranja i slanja pošiljke obavljen u najstrožoj tajnosti malenog gradića Creutzwalda na istoku Francuske, gdje se nalazi Hasbrova pakiraonica. Čak su unajmili i javnog bilježnika da sve bude po pravilima, a moralo se paziti i na neke detalje koji bi vrlo lako mogli odati koja kutija sadrži nagradu. Po težini su one gotovo nezamjetno različite, ali ipak su se morale napraviti određene preinake kod veličine utora za novčanice jer bi po standardnom modelu kutija jednostavno bila prevelika. Nije da su šanse za dobitak pretjerano velike, ali što se tiče marketinga, francuski je Hasbro definitivno pogodio!

TAGOVIdruštvena igra francuska hasbro igra monopol monopoly nagradna igra pravi novac

Komentiraj