Lifestyle

Što manje, to bolje!

Aside Banners

Možda je ovo najmanji disko-klub na svijetu, ali zabava u njemu je neponovljiva

Piše , Objavljeno

Tko kaže da vam za dobar party treba nekakva gromada od kluba na 17 floorova ili nekakva livada, kada se sasvim dobar tulum može složiti i u 2 kvadrata!

telediskoKako čovjek polagano odrasta, dolazi do zasićenja ogromnim klubovima i mase ljudi koja se nagurava, vrišti, bljuje, žvaljaka se i uglavnom ide na živce svakome tko nije pod žešćim utjecajem. S godinama se tako razvija posebna vrsta profinjenosti povezana sa željom za zbližavanjem samo prema onim ljudima do kojih ti je uistinu stalo, a u tom se pogledu posebno cijeni privatnost i zabava kao skrojena po vlastitom ukusu. Takva mjesta sigurno nije lagano za naći, ali postoji opcija o kojoj donedavno nitko nije razmišljao: privatni mini-disko namijenjen samo za tebe i dvoje-troje tvojih prijatelja!

teledisko 4 teledisko 3

Upoznajte se s Telediskom, starom telefonskom govornicom koja je pretvorena u privatni noćni klub u maksimalon 2-3 kvadrata prostora. Teledisko je opremljen zvučnicima, dim-mašinom, stroboskopom, raznobojnim svjetlima i disko kuglom, a prilikom ulaska na malenom zaslonu možete izabrati koja će vam pjesma svirati. Upad se plaća simboličkih pola eura (plus dodatak za druge goste), a kakav će tulum biti unutra ovisi samo i isključivo o vama.

teledisko 5

Jeste li uspjeli proživjeti zabavu života ili je bilo trulo kao i bilo gdje drugdje možete vidjeti na fotografijama i video snimkama iznutra, koje možete, ali i ne morate naručiti prije samog ulaska. Pretpostavka je kako ćete izbjeći ovakve materijale ukoliko unutra namjeravate raditi neke malo prljavije stvari (i ne, ne mislimo na obavljanje velike nužde, iako je sigurno bilo i takvih slućajeva), ali s druge strane… ima nas svakakvih, a Teledisko ne osuđuje nikoga. Za sada postoje tri ovakve kabine: dvije se nalaze u Berlinu, a treću se može seliti ovisno o potrebi i potražnji. Khm, može jedna ovdje?

TAGOVIberlin disko noćni klub party teledisko telefonska govornica zabava

Komentiraj