Lifestyle

Krvoločna Jodi

Aside Banners

Možemo li ovoj plavuši oprostiti njezin krvavi hobi samo zato što je toliko seksi?

Piše , Objavljeno

Mogla je odabrati bilo koje zanimanje na svijetu, a ona je odabrala ubijanje životinja, kako kopnenih, tako i morskih. Prokleta bila sudbino, zašto su sve najbolje žene krvoloci?!

seksiJodi Fournerat je u svakom slučaju zgodna mlada cura koja ima pomalo nezgodan hobi, zbog kojeg još uvijek nismo na čisto da li da ju hejtamo ili da joj sve oprostimo. Možda se zgodne cure mogu izvući od kakve prometne kazne ili pada na ispitu iz Makroekonomije (ne insinuiramo ništa, ovo je prvo palo na pamet), ali ubijanje životinja nam je oduvijek bilo poprilično odbojno, pogotovo ako se radi o sportu. No, Jodi je klasična južnjakinja iz Louisiane (a ako znamo išta o Louisiani iz serija i filmova, onda je to da je prepuna žešćih seljačina i white trasha) i voli okinuti metak u glavu Bambijeve mame, ali nije to ono što ju je proslavilo. Proslavio ju je niti manje niti više nego ribolov!

 

 

 

 

Kada spomenemo ribolov, malo tko zamisli zgodnu, vitku, mladu plavušu koja nateže štap i iz oceana vadi tune od 40 kilograma, ali upravo je takav život male Jodi. Ili to ili njezin bogati dečko sam ulovi svu ribu, a onda joj da da se naslikava s ulovom i tako svojoj bebici priskrbi slavu na Instagramu. Kako god, kao da nas je briga tko što lovi, glavno da je ženska polugola! Nismo mi muškarci baš rod od nekog integriteta, zar ne? Prodao bih mater vlastitu za malo badić-fotkica…

 

 

 

 

 

 

TAGOVIguzica lov ribolov seks seksi sise

Komentiraj