Lifestyle

Zamka prvog spoja

Aside Banners

Muškarci otkrivaju što žene nikako ne bi trebale nositi na prvi spoj

Žene imaju tu tendenciju da pretjeruju kada se radi o prvom spoju, a evo nekoliko muških savjeta kako da taj stres riješe što bezbolnije i pozitivnije za sve!

Piše , Objavljeno

Ako je vjerovati onome kako su prvi spojevi prikazani u filmovima i serijama, za žene je svaki takav događaj stresno iskustvo prepuno dvojbi, pitanja i potrage za savršenom odjevnom kombinacijom. Dobro, tako je možda bilo prije 20 godina, a čini nam se kako se danas situacija malo unormalila te su žene mnogo smirenije i skuliranije nego što bi netko pomislio. Ipak, lijepo se odjenuti i urediti se mora, pogotovo zato jer je vrlo velika vjerojatnost kako će ju tip tada prvi put vidjeti uživo (ah, moderne tehnologije), ali i tu djevojke često upadaju u neke zamke jer misle da rade dobru stvar, a dečkima se to uglavnom ne sviđa. Naravno, mi ćemo im objeručke pomoći da ne čine te greške i navesti šest stvari koje muškarci uglavnom ne preporučaju ženama za prvi spoj!

Visoke pete u kojima jedva može hodati

visoke pete

Volimo mi visoke pete i sve blagodati koje one nose sa sobom, ali vidjeti djevojku kako jedva nabada u njima i izgleda kao da će se svakog trenutka samo srušiti poput topole nije nimalo privlačno. Još je OK ako namjeravate otići samo u restoran na večeru pa u stan na “kavicu”, ali ako se u cijelu priču ukomponira i nekakva šetnjica gradom u toplu ljetnu noć, stvari vrlo brzo mogu postati jako bolne, kako za njezine noge, tako za njegov dojam.

Neuredna odjeća i prnje u kojima inače čisti kupaonicu

djevojka

Slažemo se kako bi svatko trebao nositi ono u čemu se osjeća najugodnije, ali ne možemo baš okolo hodati u pidžami i potkošulji, pogotovo u takvim prilikama poput prvog spoja. Djevojka koja na dejt dođe u poderanim hlačama, raspadnutim tenisicama i kečapom zaprljanoj majici, kose kao da je upravo izašla iz džungle i upitne osobne higijene svojim nastupom pokazuje nepoštovanje prema onome s kim se nalazi i uistinu ne može očekivati pozitivan ishod.

Prekratka suknjica i haljina bez naramenica

minica

Kao i u slučaju visokih peta, naravno da volimo kratke suknjice i haljine/majice bez naramenica (jesu li to bretele?!), ali ovi odjevni predmeti sa sobom nose neke vrlo neugodne mane. Naime, njihova kratkoća i nedostatak kvalitetne podrške ostatku odjevnog predmeta tjeraju djevojku da ih učestalo popravlja, a ne znamo je li gore da stalno pokušava spustiti svoju minicu/suknjicu ili podignuti taj topić koji pada. Nije nimalo seksi, dekoncentrira muškarce i onemogućava razgovor, jer stalno mislimo kako nas uopće ne sluša dok govorimo o totalno zanimljivim stvarima poput tjuniranja Golfa Duje!

Sasvim nova odjevna kombinacija kupljena baš za ovu priliku

mrlja

Ovo je riskantno, jer iako ta nova krpica, par cipela ili cijela odjevna kombinacija možda izgledaju fenomenalno, nije dobro isfurati ih na prvi spoj ukoliko nisu prije toga isprobani. Možda će se haljina čudno gužvati, možda će cipele uzrokovati teško krvarenje stopala, možda će ta majica proizvesti mrlje znoja veličine glave ili neka slična tragedija, koja svakako nije nešto s čime bi se žena trebala suočiti na prvom spoju. Ako NASA prije lansiranja može imati nekoliko stotina testiranja, može i žena prije prvog spoja provesti barem jedno!

Neumjerenost u šminkanju

šminka

Uopće ne treba dodatno elaborirati kako muškarci NE vole žene koje se previše šminkaju, nikada to nisu voljeli niti će ikada to voljeti. Naravno da je sasvim normalno prekriti koji prištić, sasuti malo pudera, možda istaknuti oči i namazati usne sjajilom, ali koristiti aparaturu za građevinu kako bi se na lice nanijelo nekoliko slojeva materijala uistinu nema smisla i na kraju krajeva, izgleda ružno. A uistinu nikoga niti ne zavarava, jer kada se muškarac približi ionako će vidjeti sve ono što žena pokušava sakriti.

Bilo što što nije ona

ono što nije

Kao i kod muškaraca, pokušaj glumljenja nekoga tko nisi jednostavno nikada ne funkcionira i kad-tad tijekom spoja će krinke pasti, a vi ćete biti otkrivene kao lažnjaci. Možda čak i uspijete proći prvi i nekoliko idućih spojeva ili čak i nekoliko mjeseci, ali tu točku ne možete igrati vječno. Zato je najbolje biti potpuno prirodan, odjenuti ono u čemu se djevojka osjeća najbolje i najugodnije te se pobrinuti da izgleda barem pristojno i uredno te se nadati kako će njemu to biti dovoljno. Iskreno, nas ionako ne zanima koliko što košta i je li ove sezone ta boja in, tako da nema brige da će nam normalna odjeća biti razlog negativnih misli.

TAGOVIdjevojke izgled odjeća odjevna kombinacija pravila prvi spoj seksi šminka žene

Komentiraj