Lifestyle

Nismo baš šumski tipovi

Aside Banners

Muškarci otkrivaju vole li više da su cure “dolje” fino obrijane ili prirodno obrasle

Piše , Objavljeno

Iako smo prilično sigurni kako znamo odgovor i bez nekakvih anketa ili istraživanja, zanimljivo je vidjeti u kolikom su nesrazmjeru oni koje vole prirodno naspram onih koji vole golo!

depilacija 1Trend potpune brazilske depilacije nije nešto pretjerano star (barem u zapadnjačkoj kulturi), ali je tijekom posljednjih 40-ak godina potpuno izdominirao sve ostale oblike uređenja stidnog područja pa tako danas većina žena štuka višak oko centralnog spolnog organa, a mnoge idu skroz do kraja i rješavaju se svega. Neke to čine iz higijenskih razloga, druge jednostavno ne vole dlake, a naravno da ima i onih koje to čine kako bi bile privlačnije muškarcima. No vole li muškarci uistinu obrijanu stidnicu? Sudeći po anketi koju je provela stranica AskMen na ukupno 5 000 svojih posjetitelja, itekako vole!

Čak 41% njih je odgovorilo kako vole brazilsku/bikini depilaciju cijelog područja, dakle da je sve potpuno golo. Odmah iza njih su s 38% oni koji vole da ipak postoji stazica, zvjezdica ili neki oblik koji bi razbio tu golotinju, ali je bitno da je sve okolo uredno i njegovano. Poprilično velikih 15% ispitanika nema nikakvo mišljenje o tome i sasvim im je svejedno ima li dlaka ili nema. Na kraju krajeva, blago se ionako nalazi na drugom mjestu! Za kraj, tu je samo 5% ljudi koji vole taj prirodan izgled i džunglu među nogama, a izgleda kako se radi o sorti koja polagano odumire. A ne bi valjalo da smo svi isti, zar ne?

dlake

Sve one feministice koje bi se sada mogle javiti i dignuti glas protiv ovakve seksističke prakse koja tjera jadne cure da vrše genocid nad žbunjem koje im je Majka Priroda podarila ne moraju se ne truditi jer im odmah slijedi protuargument. Čak 85% muškaraca je odgovorilo kako bi nastavili izlaziti sa ženom bez obzira na njezin izbor brige o međunožju, što znači kako bi većina ovih koji preferiraju pustinju nastavila vezu s curom s prašumom, ukoliko je kemija među njima odgovarajuća. Kao dodatak tome dobro dođe i podatak kako 91% tipova ne bi prekinulo spoj ili seks ukoliko im se osobno ne sviđa izvor “frizurice”, što je uistinu velika brojka. Eto vam ga na, vi koji mislite kako smo mi muškarci površne svinje!

dlake 1dlake 2

Kako ne bi sve ostalo na ženama, sve veći broj muškaraca uređuje svoje krzno, bilo zbog estetskih razloga, bilo iz solidarnosti prema svojim partnericama. Gotovo 50% nas se dolje šiša iako ne osjećamo nikakav pritisak od drugih (čitaj, žena), nekih 20% ih se podcvika jer i njihove partnerice to rade, a još 20% njih to radi jer im “društvo tako nalaže“. Koje je to društvo i kako im to može nametnuti, ne znamo, ali samo 12% muškića uopće ne brine o svojoj živici. Hmh, brzopotezna anketa među prijateljima otkriva kako je taj postotak u realnom svijetu malo veći, ali opet, možda je samo naše društvo neandertalsko!

dlake 3

Za kraj valja napomenuti još jedan razlog zašto se žene dolje depiliraju, a muškarci vole da ima što manje dlaka: oralni seks! “Ići dolje” ženi je bio poprilično veliki tabu koji tek posljednjih nekoliko desetljeća postaje svakodnevna seksualna stvar, a danas je sasvim normalno da u svrhu predigre ili postizanja orgazma tip upotrijebi svoj jezik. Velika većina muškaraca to vrlo rado i čini, ali onda se ne žele probijati kroz džunglu i nakon svega izaći s ustima punim dlake. Jednostavno da jednostavnije ne može biti!

TAGOVIbrazilska depilacija depilacija dlake golo prašuma seks vagina

Komentiraj