Lifestyle

RASPRODAJA!

Aside Banners

Najavljen drugi po redu Barage Sale u Booteequ

Piše , Objavljeno

Ako se furate na originalnost i unikatnost, te u isto vrijeme želite podržati mlade hrvatske kreatore, umjetnike, dizajnere i ostale kreativce, Barage Sale je plejs tu bi!

barage sale

Barage Sale je jedna od onih stvari koje ne smijete propustiti ako vas zanima moda, umjetnost i dizajn, te kombinacija svih ovih elemenata. Ova se posebna akcija odvija već drugu godinu zaredom i to u prostorima zagrebačkog Booteequa (Veslačka 23), a trajati će od 4. do 6. listopada, u terminima od 17 do 23 sata. Dakle, vremena nema mnogo, a znate kakvi su modni geekovi predatori, kada se radi o unikatnim komadima obleke (majice, torbe, modni dodaci…) i to na prilično velikom sniženju!

Ove će godine svoje dizajnerske uspješnice predstaviti i pokušati prodati Miron Milić, Ninja Tiger, Pekmezmed, Linnch, Lunar i ostatak ilustratorske, likovne i street art ekipe, koji se ovakvim, manjim događajima, pokušavaju probiti na neko šire tržište. Sve je dakle 100% domaće i 100% unikatno, a ako ništa drugo, jednoga dana može vrijediti milijune. Nikad ne znaš…. možda se baš među ovom ekipom krije neki novi Banksy!

barage sale barage sale barage sale barage sale barage sale

TAGOVIbarage sale booteeq dizajn moda odjeća ulustracije

Komentiraj