Lifestyle

Natrag u školu!

Aside Banners

Najbolji frend Kim Kardashian otvara školu za elitu u kojoj će se učiti o kavijaru, dijamantima i privatnim zrakoplovima

Piše , Objavljeno

Ako ste mislili kako je lako biti bogat, varate se! Toliko stvari treba znati kako biste mogli uživati u svojim milijunima, a ovaj vas čovjek tome želi naučiti.

jonathan 1Jonathan Cheban svakako nije jedan od onih ljudi čije biste ime trebali znati, ali momak si je složio poprilično uspješan život temeljen na poznanstvima sa slavnim ličnostima, prvenstveno s Kim Kardashian, za koju tvrdi kako su najbolji prijatelji. Uz to posjeduje nekoliko restorana i vlastitu modnu liniju te stranicu koja pomaže bogatašima naći mjesta za izlaske i večere po njihovom ukusu, a sada se namjerava baciti i u visoko školstvo. Točnije, Jonathan namjerava otvoriti privatnu školu koja će učiti (prvenstveno) novopečene bogataše kako se ponašati u visokom društvu i kako najbolje iskoristiti svoje milijune i milijarde zarađenih/nasljeđenih/pokradenih dolara.

Njegova škola, nazvana International School of New York bi se tako trebala smjestiti u New Yorku (logično), i to u Trump Toweru, meki svih bogataša i onih koji se tako osjećaju. Što se tiče samog plana i programa, za sada nema nikakvih konkretnih informacija, ali Jonathan kaže kako će polaznici njegove škole moći naučiti sve o privatnim letjelicama (od zrakoplova do helikoptera), prisustvu na društvenim mrežama, vrstama kavijara, dijamantima i njihovoj čistoći i ostalim sitnicama koje život bogataša znače.

Ako kupujete dijamant, morate znati njegovu čistoću, a ako kupujete privatni zrakoplov morate znati razlike u koži i sjedalima.

Eto, i onda kažu kako je bogatašima lako… pa kako da on izabere koja će kožna sjedala imati u privatnom avionu ako ne završi semestar o tome?! Ipak, Jonathan ističe kako se u njegovoj školi neće podučavati samo ovakve travestije, već i nešto korisniji i stručniji predmeti, poput osnova ekonomije, načina ulaganja i sličnog. A koliko će sve to koštati? Za sada nije poznato, ali slična je škola otvorena u Kini još 2013. godine i dvotjedni je kurs stajao oko 16 tisuća dolara, tako da bi ova američka varijanta trebala biti barem u tom rangu. A ništa, kažu da je najlakše zaraditi prvi milijun, a onda je lako i ovakvu školu upisati!

TAGOVIbogataši elita fakultet jonathan cheban kavijar kim kardashian novac privatni zrakoplov škola

Komentiraj