Lifestyle

Cura će uživati!

Aside Banners

Najbolji posao ikad: Putuje svijetom i istražuje kako se gdje zavodi!

Piše , Objavljeno

Postoji samo jedno mjesto “istraživača zavođenja”, pozicija toliko prestižna da se bez imalo pretjerivanja može nazvati najboljim poslom ikada, a zaslužila ga je ova sretna ljepotica!

laila 2Da se razumijemo, istraživač zavođenja ili istraživač spojeva, kako vam god drago, je posao koji ne postoji, niti će vjerojatno ikada više postojati, ali u jednoj se točki vremensko-prostornog kontinuuma dogodila anomalija koja je uzrokovala da britanska podružnica popularne stranice za pronalazak partnera Match.com raspiše natječaj upravo za takvu poziciju. Uvjeti su bili da se radi o mladoj i otvorenoj osobi koja može pisati kvalitetne i zanimljive blog izvještaje, a sam se posao sastoji od šest tjedana putovanja svijetom i istraživanja lokalnih običaja prilikom zavođenja i odlaska na spojeve.

Posao je na kraju dobila zgodna blogerica Laila Swann koja je uspjela pobijediti konkurenciju od ukupno 750 kandidata te će vrlo skoro krenuti u svoju misiju, koja osim istraživanja svih tih stranih tehnika, običaja i kultura za konačni cilj ima pomoći Britancima kako da budu otvoreniji i kvalitetniji zavodnici i zavodnice, barem na prvim spojevima. Lailu će svoje putovanje započeti u New Yorku, nastaviti u Rio de Janeiru te završiti u Parizu i Rimu (naravno, nisu to sve destinacije koje će posjetiti), uz plaćene troškove putovanja i smještaja te vrlo izdašan džeparac!

laila 3

Putovanje je moja opsesija i prihvaćam svaku priliku da posjetim neku novu državu ili mjesto“, rekla je zgodna Laila kada je proglašena pobjednicom ovog prestižnog natječaja, a što se nas tiče, nije pitanje zavidimo li joj, nego koliko joj točno zavidimo! Odgovor je negdje otprilike između “puno” i “sretna gadura, mrzim ju“…

TAGOVIlaila swann ljepotica match.com posao posao iz snova putovanje seksi sretna

Komentiraj