Lifestyle

pokosi sve kao gatusso

Aside Banners

Najbrža kosilica na svijetu pripada Hondi, ne vjerujemo kakve su to brzine

Piše , Objavljeno

Da, stvarno postoji rekord u kategoriji “najbrža kosilica na svijetu” i naravno da se ne radi o onim kosilicama koje latino vrtlar Miguel uzme s obje ruke i gura po travnjaku Eve Longorije (pravom travnjaku, perverznjaci jedni!) već su u pitanju one u koje sjedneš i kosiš kao faca dok ispijaš hladno pivo. U ovima pak ne bi trebalo previše piti jer se može počiniti prekršaj jurcanja pod utjecajem alkohola. A možeš se i utrkivati sa svakim hatchbackom koji sretneš na semaforu. Stvarno? Stvarno!

Original Honda Mean Mower je 2014. i 2015. godine bila najbrža kosilica ikad s brzinom od 186 kilometara na sat, a onda su Norvežani skinuli Hondu s trona i evo – Honda se vraća u velikom stilu.

Brzina ovoj “kosilici” je 215 kilometara na sat. Natrpali su u ovu kosilicu motor Honda CBR1000RR Fireblade motocikla, a ovo čudo ima 192 konjske snage.

Nego, reci, kume – jel’ to reže šta?

Kažu u Hondi da savršeno reže travu čak i na brzinama od 150 kilometara na sat.

Ako trebaš leteće čudovište za svoje golf terene ili privatni teren na kojem se pripremaš za Wimbledon – znaš gdje utući novce. A okej je i ako samo želiš voziti kosilicu po gradu. Nego, treba li za ovo čudo vozačka?

TAGOVIautomobili brzina honda kosilica motocikl najbrža kosilica na svijetu

Komentiraj