Lifestyle

Neće ići ni iz zajebancije

Aside Banners

Najgori koktel na svijetu je kombinacija dva pića koja nikako ne idu zajedno

Piše , Objavljeno

Pokušajte se sjetiti najgoreg alkoholnog pića koje ste ikada popili i nećete doći niti blizu onome što predstavlja Badger.

badgerIako se uglavnom govori o kvalitetnim alkoholnim pićima, vjerovanja smo kako je svijetom zapravo dominira teško pitko smeće koje ne samo da razara unutarnje organe, nego doslovno polagano sakati i ubija dušu. Vino s etiketom na kojoj piše Bijelo vino (ili kultni pandani poput Ribara, Matana, Matara, Simfonije i sličnih), Badelov Brandy, kumova domaća komovica i američko pivo su svakako neka od takvih pića, a sada se ovoj obitelji pridružio i novi član, koktel nazvan Badger. Dolazi iz britanskog gradića Skegness, a stvorili su ga majstori iz birtije The Marine Boathouse. I bome siše jaja… u negativnom smislu!

Badger je nečastiva kombinacija tamne pive Guinness i Smirnoff Ice alcopopa (što god to značilo, ionako ne poznajemo nikoga tko još pije ovo pićence), a jedino što je donekle zanimljivo jest izgled ovog pića: donja polovica je mliječno bijela (Smirnoff), gornja polovica je tamna (Guinness), a na vrhu je tanka pivska pjenica. Tvorci Badgera tvrde kako ovo piće ne bi trebali otpisati prije nego što ga probate, ali mislim da je to jedna od onih stvari koje jednostavno ne moraš probati kako bi znao da je sranje. Dakle, nešto slično kao sranje.

Now serving the 'Badger' a bottle of Smirnoff Ice, carefully topped up with creamy extra cold Guinness! #youngfarmerspreparation!!!!!!!! March 4th, 5th and 6th at The Marine Boathouse Skegness!

Posted by Marine Boathouse Skegness on Thursday, February 11, 2016

“Sretni” kušači uglavnom imaju negativne kritike, a najblagonakloniji je bio jedan momak koji je iskustvo opisao kao “bogohuljenje i raj u isto vrijeme“. Ipak, većina se slaže kako se radi o upropaštavanju sasvim dobre pive te ističe kako se čovjek buđenjem nakon pijanke Badgerom uistinu osjeća kao jazavčeva guzica. Nismo mi protiv evolucije i revolucije alkoholnih pića, ali neke stvari jednostavno ne idu zajedno. Pa ne možeš isfurati sarmu s pomfrijem, zar ne?

TAGOVIalkohol badger cuga guinness koktel piće pivo smirnoff smirnoff ice votka

Komentiraj