Lifestyle

Za jake igrače

Aside Banners

Najjače pivo na svijetu ima 67,5% alkohola i bome udara u glavu

Piše , Objavljeno

Pivo pijemo i volimo zato što je lagano i osvježavajuće, ali kada u sebi ima alkohola više od klasičnog viskija ili domaće brlje… bome bismo pazili s rundanjem!

snakeKlasične se granatice u kojima uživamo prije, za vrijeme ili nakon posla (hej, nemojte nas osuđivati, treba napraviti dobru podlogu za vikend!) uglavnom diče s 5-6% alkohola i taman su mjera za popiti koju i malo se opustiti u društvu prijatelja, a rekli bismo čak i kako je to idealni postotak opojne supstance za ovo diljem svijeta omiljeno piće. Ekipa iz Brewmeistera pak ne misli tako, pa su odlučili malo pojačati svoje pivice, a pod malo mislimo puno. Njihov Snake Venom tako ima nevjerojatnih 67,5% alkohola, što ga svrstava negdje otprilike u rang onih ruskih domaćih votki iz kade od kojih svake godine nastrada hrpa pijanaca.

snake 1

U Brewmeisteru kažu kako se radi o “unikatnoj pivi spravljenoj od obilja slada uključujući slad dimljenog treseta, kiseli slad i čokoladni slad. Fermentirana je uz pomoć dvije vrste kvasca – pivskog i šampanjskog, kako bi se dobio visoki udio alkohola. Pivo je tamno smeđe boje s notama alkohola, viskija i hmelja.” Teško je reći kvalificira li se ovo uopće kao pivo, ali izgleda kako su svi sastojci na broju, samo je proces proizvodnje drugačiji. Snake Venom dolazi u bočicama od 0.25 litre koje koštaju brutalnih 50 funti (nešto više od 500 kuna) što svakako nije jeftina zajebancija, ali eto… ako želite proslaviti promociju, vjenčanje ili rođenje prvog djeteta, možda biste mogli zamijeniti klasični šampanjac ovim alkoholnim monstrumom!

TAGOVIalkohol brewmeister hmelj najjače pivo pivo postotak alkohola snake venom

Komentiraj