Lifestyle

Bombončić

Aside Banners

Najljepše bikini tijelo svih vremena ima ljepotica kakve se više ne rađaju

Iako nas mediji šopaju golišavim fotkama Kim Kardashian i njezinih sestara, Miley Cyrus i hrpe drugih supermodela, niti jedna od njih ne nosi taj bikini kao prekrasna Raquel.

Piše , Objavljeno

Većina milenijalaca niti ne zna tko je Raquel Welch, što je prava šteta s obzirom da ova ljepotica može obrisati pod jeftinim flundrama poput Kardashianki i sličnih voštanih kreatura bez imalo karizme, pa čak i sa svojih 75 godina. Da, da… jedna od najljepših glumica posljeratnog Hollywooda je prava baka, ali zahvaljujući redovitoj tjelovježbi i pravilnoj prehrani se drži kao djevojčica. Ipak, prije 50 godina je bila apsolutni vrh i mokri san svakog muškarca, a iako su joj glumačke sposobnosti bile skromne, status apsolutne seksualne boginje joj nitko nije mogao oduzeti. A kada je bila odjenuta samo u bikini… aufff, koliko je samo srca otkazalo i brakova se raspalo!?

Auuu, bruka! Trgovina plivačim priborom i odjećom Swimwear365 je odradila anketu na ukupno 2 000 ispitanika, i upravo je Raquel Welch proglašena ženom kojoj bikini najbolje stoji, tojest, koja najbolje izgleda u bikiniju. Apsolutno nemamo prigovora. Slijede ju gotovo jednako prekrasne Marilyn Monroe, Sophia Loren i Bridget Bardot, a od ovih modernijih koka najbolje kotiraju Pamela Anderson, Beyonce i Jennifer Lopez. Ali ništa to, naša ljubav ide samo Raquel!

TAGOVIbikini guzica ljepotica ljeto Raquel Welch seksi sise

Komentiraj