Lifestyle

Aside Banners

Najmanji kondom na svijetu odnedavno dostupan na tržištu – nekima rješenje problema, nekima idealan poklon

Piše , Objavljeno

Britanska kompanija koja stoji iza 66 različitih dimenzija prezervativa sada je ponosni vlasnik i službeno najmanjeg primjerka na svijetu. Model E55 s izvornom duljinom od 12.5 centimetara te širinom od 4.5 centimetara otišao je i ‘korak dalje’ pa sada potencijalnim kupcima nudi downgrade verziju duljine nepunih 8 centimetara, a širine 4 centimetra što je definitivno najmanje ikad i igdje dostupno.

Proizvođač tvrdi kako je svjestan važnosti prijanjanja i točne veličine kada su prezervativi u pitanju te poziva potencijalne korisnike da ne kupuju prevelike modele s kojima će imati manje intenzivno seksualno iskustvo te se odvaže i hrabro naruče E55-icu, najnoviji model na lageru. Također, suprotno određenim izvorima te internetskim virusima, iz TheyFita kategorički tvrde kako veličinu jednom stečenog penisa nije moguće povećati kojekakvim pomagalima niti vježbama, a umjesto mlaćenja prazne slame penisom limitirane veličine definitivno je važnije da pronađete svoju zaštitu idealnih dimenzija, tvrdi struka.

.

Uostalom, u TheyFitu se nisu odlučili na ovaj poslovni potez da biste mogli tagati prijatelja na Facebooku ispod vijesti nego zato što milijuni muškaraca diljem svijeta muku muče s prevelikim prezervativima te pretražuju ono što se na kiosku nikada ne biste usudili izgovoriti, a to je, naravno, da trebate najmanji kondom koji imaju u ponudi. Otprilike dvostruko manji od regularnih, novi najmanji prezervativi iz TheyFita mogli bi stati na kraj ovome problemu, a imate ga i sami ako vam zaštita prečesto sklizne zbog ‘propuha’.

Dosadašnji S ili XS modeli poput Durex ‘Close Fit’, Kimono ‘Thin’ ili Lifesytles ‘Snugger’ ustvari su bili tek neznatno manji od standardnih verzija, a budućim potrošačima u određivanju valjane veličine mogla bi pomoći i oznaka ‘nominalna širina’, isprintana na svakoj kutiji kondoma u Europi, iako o toj mjernoj jedinici gotovo nijedan muškarac ništa ne zna. Uz to što se još jednom potvrdilo da u životu treba više čitati, činjenica je i kako će mnogi muškarci nakon ovoga imati kudikamo sigurniji, a vjerojatno i kvalitetniji seks.

Ako je vjerovati statistikama, odnosno pouzdanim mjerenjima ove pomalo škakljive kategorije, ali i samom broju populacije čini se da bi novi najmanji prezervativi na svijetu mogli biti apsolutni hit u Aziji, s obzirom na to da su zemlje poput Kine, Indije, Japana, Tajlanda, Vijetnama ili Južne Koreje na samome dnu ljestvice koja se bavi veličinom penisa. Također očekivano, na drugoj strani ljestvice uglavnom su afričke zemlje na čelu s Kongom, Ganom, Kamerunom i Sudanom, a dobro kotiraju i određene južnoameričke zemlje poput Kolumbije, Ekvadora, Venezuele, Brazila i Bolivije. Europa se drži zlatne sredine, a ističu se Island, Francuska, Nizozemska, Danska po iznadprosječnim brojkama, kao i Engleska, Irska, Rusija ili pak Rumunjska po erektivnoj suzdržanosti. Uz očigledne razlike među zemljama, a posebno kontinentima, zanimljiva je i poprilično različita percepcija o prosječnoj veličini penisa koja uvelike varira ovisno o dijelu svijeta u kojem je postavljeno pitanje.

U svakom slučaju, dobro je znati da i u biznisu s prezervativima misle na ‘male ljude’ te da će onaj vaš prijatelj za kojeg stalno nešto guglate i raspitujete se po internetu napokon moći naručiti kondome po vlastitoj mjeri. Najvjerojatnije s vašeg računala.

TAGOVIkondom prezervativ seks seksualni odnosi seksualnost zaštita

Komentiraj