Lifestyle

ODVRATNO!

Aside Banners

Najružnija kuća na svijetu stavljena na prodaju i čeka pacijenta koji je spreman živjeti u tom paklu neukusa

Nagledali smo se ružnih kuća (neki od nas i žive u njima), ali ovo čudo je jednostavno van svake pameti i zdravog razuma!

Piše , Objavljeno

OK, razumijemo kako neki ljudi imaju vrlo osebujan ukus moji se vjerojatno neće svidjeti mnogima, ali postoje i oni pojedinci kod kojih je taj “osebujan ukus” postao totalni neukus i za njih jednostavno nema opravdanja, kako na ovom svijetu, tako i u bilo kojoj drugoj paralelnoj dimenziji ili sferi postojanja. Da se razumijemo, takvih jedinki uistinu nema mnogo, ali kada se pojave, jednostavno nas obore s nogu količinom smeća koje jednostavno sija. Jedan od njih je zasigurno i vlasnik kuće u Avonu u američkoj saveznoj državi Connecticut, koji je svoj dom iz noćne more stavio na prodaju. I traži bezumnih 339 900 dolara (oko 2,2 milijuna kuna) za nju!

Radi se svakako o najružnijoj kući koju smo ikada vidjeli, a vidjeli smo svakakvih jazbina. Pseća izbica u nekom napuštenom šinteraju u Somaliji izgleda primamljivije od ovoga. Za svevišnju silu na nebu, koja god ona bila, frajer si je napravio bakrene ormariće, tapecirao pola kuće (čak i stupove na ogradi) i po zidovima razmazao nešto što se čini kao krv. A naravno, zašto ne bi na zidovima spavaće sobe naslikao hrpetinu nakaradnih lica koja samo čekaju da zaspiš da od tebe naprave scenarij horor filma?! Mah, video govori više od tisuću riječi…

24 Brentwood Drive, Avon, CT 06001 – video:

Ne znamo točno kakav pacijent moraš biti da kupiš ovo, ali da imamo brdo love pljunuli bi to u kešu i odmah zapalili ovaj spomenik ljudskom neukusu. Na žalost, pošto je pola kuće u bakru, malo bi to teže izgorilo, ali hej… barem možemo izvući neku lovu natrag. Bakar je još uvijek na cijeni!

TAGOVIhoror katastrofa kič kuća najružnija kuća nekretnina neukus prodaja

Komentiraj