Lifestyle

tko ima šanse?

Aside Banners

Najseksi (i najmanje seksi) zanimanja za muškarce – odlučile žene

Piše , Objavljeno

Ne, nisu vatrogasci u pitanju. Sorry za muljažu.

Clover je dating aplikacija koja kod nas nije nešto eksplodirala, ali ju koristi velik broj ljudi, pristupačnija je i daje više rezultata od Tindera, a osim osoba koje te zanimaju – daje ti i prijedlog mjesta za prvi spoj baziran na udaljenosti, popularnosti i cijeni.

Tim iza dating aplikacije je analizirao podatke 1.5 milijuna korisnika kako bi saznao tko dobiva najviše likeova (a tko najmanje) na temelju karijera. Naravno, na ovoj listi nema košarkaških superzvijezda ili muških manekena za donje rublje jer tim ljudima ne treba dating aplikacija, njima je dovoljno da samo izađu u stvaran svijet.

Na prvom mjestu najatraktivnijih zanimanja je naravno liječnik, što nas i ne čudi previše. Doktori dobivaju 2.5 puta više lajkova od prosječnog muškarca, a čak i 8 puta više lajkova od jednog od najnezanimljivijih zanimanja na listi – pekara!

Najviše šanse imaš ako si kao ovaj doktor.

Na drugom mjestu se nalaze psihijatri, a ovo ćemo pripisati stereotipu da svi psihijatri dobro slušaju – čak i izvan ureda. Na trećem mjestu se nalaze odvjetnici. Ima smisla ako je u pitanju Daredevilovo dnevno lice ili ekipa iz Suitsa, ali vidjeli smo i neke druge odvjetnike i nije nam jasno kako takvi manipulatori i dalje mogu biti zanimljivi ženama. Oh da… Keš svuda po stanu.

Najmanje seksi zanimanja su – TV producenti, blagajnici i pekari. Očito je da žene svijeta imaju poremećene sustave vrijednosti i to je jedan od razloga zašto izbjegavamo dating aplikacije koliko god suho bilo. Nismo pekari, ali radimo opak kruh od raženog brašna. Na nesreću svih dama diljem svijeta, one ga neće imati priliku probati. To čuvamo za neku malu Amiš djevojku koja nema smartphone.

TAGOVIclover dating novac tinder zanimanja

Komentiraj