Lifestyle

prihvaćamo pola savjeta

Aside Banners

Najstarije britanske blizanke tvrde kako su apstinencija od seksa i Guinness tajna dugog života

Piše , Objavljeno

Često se okrećemo za savjet onima za koje smatramo da su davno prešli granicu „starosti“ i sad su bliže besmrtnicima koji posjeduju neke drevne tajne i mudrosti. Bez obzira koliko glup bio, činjenica da si uopće doživio 100-tu izaziva određeni respekt. I ljudi će te pitati kako ti je to uspjelo. Neke od tih metuzalem legenda nas sigurno dobro i trolaju.

Najstarije britanske blizanke, 95-godišnja  Lilian Cox i Doris Hobday, u emisiji „This Morning“ su otkrile kako je tajna dugovječnosti u apstinenciji od seksa i pivi.

Francuzi su davno orgazam nazvali “la petite mort” ili malom smrti, a s njima se očito slažu i ove dvije britanske dame.

No , koliko god nam bakice simpatične bile, ipak ćemo uzeti ovaj njihov savjet sa laganom rezervom. Ako ste pomislili kako su i jedna i druga čitav život apstinirale, prevarili biste se jednako kao i mi.

Prema njihovoj Facebook stranici, Doris je očito bila u braku nevjerojatnih 65 godina, dok Lil ima petero djece, 13 unuka i 19 praunuka. Poprilično impresivne brojke za bilo koga, a kamo li nekoga ko nam pokušava uvaliti da je aptinencija zaslužna za dug život. Good try, nana!

Da se radi o dvije vrckaste legende, dokazale su vrlo brzo. I jedna i druga djele ljubav prema Jasonu Stathamu za kojeg je Doris rekla „He is a nice lad“, dok je Lil  bila malo manje rezervirana u pokazivanju svoje naklonosti prema zvijezdi Expendablesa i komentirala: Oh I love him … One night with him and I’d…”

ALO!

Oh, you dirty ol’ granny!

Ok, sad se mi osjećamo pomalo creepy.

U svakom slučaju, ove dvije nonice su definitivni old people goals, a to potvrđuje i činjenica da imaju profile na svim mogućim društvenim mrežama te ih tako možete pratiti i na zajedničkom Instagramu, Twitteru i Facebooku pod @tiptontwins.

TAGOVIapstinencija blizankinje guinness savjeti za dug život