Lifestyle

Recimo ne bradonakitavanju!

Aside Banners

Nakit za bradu je trend koji treba zaustaviti ako želimo spasiti svoju muškost

Brada je jedan od najočitijih simbola muškosti, ali neki zlikovci sada žele uništiti tu iluziju podvaljivanjem nakita za naše lične pokrove!

Piše , Objavljeno

Brade i bradati muškarci su svoj vrhunac što se tiče trendovske profiliranosti doživjeli prije nekih dvije godine, kada maltene nisi mogao računati kako ćeš zbariti bilo koju curu ako nemaš fino njegovani i gusti dlakavi pokrov na licu. Sada taj trend polagano, ali zamjetno odumire, a sve je modernije da muškarci ponovno budu potpuno obrijani… ono, glatko kao bebina guza. Zato je valjda došlo do toga da ljudi pokušavaju učiniti sve kako bi očuvali trend brada, a to očigledno uključuje i ukrašavanje simbola svoje muškosti uistinu bezveznim nakitom.

Krato Beard Jewelry – promo video:

Tvrtka po imenu Krato Milano je tako izbacila kolekciju nakita za bradu koji se posebnim mehanizmom zakači za pramenčić dlaka i onda tako čovjek može hodati s malenim sidrom, lubanjom ili nekim drugim motivom koji mu se klatari u bradurini. Krato Milano nije jedini koji nudi ovakve proizvode već je isti trend pokupio gotovo svatko tko se bavi bradom odnosno nakitom, ili tek želi ući u taj biznis. Najveći problem jest što uistinu izgleda pretjerano hipsterski i sumnjamo kako to može isfurati puno ljudi, a kada se i isfura, izgleda više kao da čovjek ima nešto zapetljano u svojoj bradi ili se nije prao mjesecima te je u mrvicama kruha uspio uzgojiti koloniju nečega vanzemaljskog. U svakom slučaju, volimo svoje brade i spremni smo im priuštiti svu potrebnu njegu, ali nakit za bradu je jedan veliki no-no i trend koji treba srezati u korijenu!

TAGOVIbrada moda muškarac nakit nakit za bradu trend

Komentiraj