Lifestyle

Bolje nego izbor za Miss Svijeta

Aside Banners

Nakon izbora za najljepšu vaginu, slijedi izbor za najljepša muda – prijavi se ODMAH!

Piše , Objavljeno

Misliš da imaš lijep par jaja, želiš ih podijeliti sa svijetom i usput zaraditi par tisuća dolara. Imaš sreće, jer sada postoji i izbor za Mister Testisa!

balls 1Negdje tamo na ljeto smo pisali o liku po imenu Brian Sloan, izumitelju automatskog masturbatora zvanog AutoBlow, koji je organizirao izbor za najljepšu vaginu, s bogatim nagradama i šansom da se pobjednica pretvori u nastavak u kojem će napaljeni muškarci diljem svijeta pronalaziti olakšanje. Izgleda kako je ovo natjecanje bilo prilično uspješno (prije svega marketinški), pa ga je Sloan odlučio ponoviti i to s malenom, ali bitnom modifikacijom: ovaj se put biraju najljepša muda, mošnje, jaja iliti testisi!

Postupak prijave je jednostavan da jednostavniji ne može biti. Sve što je potrebno jest otići na stranicu www.ballscontest.com, poslati sliku svojih visećih dragulja s porukom #AutoBlowBallContest i čekati da vam muškarci i žene diljem svijeta daju pripadajuću ocjenu. Natječaj završava 25. prosinca, kada se biraju tri najljepša para jaja. Prvo mjesto dobiva 5 000 dolara, drugoplasirani će biti bogatiji za 3 000 dolara, a bronca doma nosi 2 000 dolara.

AutoBlow Balls Contest – video:

Osim izdašne novčane nagrade, prvak dobiva tu čast da mu se muda skeniraju (bilo kod njega doma ili će ga se dopremiti do dogovorene lokacije) i pretvore u utege, držače za knjige ili vrata, privjeske i slično. Da, nije baš da se s mudima može napraviti išta korisno. Iako dlakavost nije bitna prilikom samog izbora, skenirana jajca će morati biti obrijana tako da treba i to imati na umu, ako netko od vas cilja na pobjedu. No, što se čeka? Naše vrećice su već gore!

TAGOVIautoblow brian sloan jaja masturbacija muda najljepša muda seks seks igračka testisi

Komentiraj