Lifestyle

pare svuda

Aside Banners

Nakon osvajanja svemira sa Stephom Curryem, Under Armour računa na opaku zaradu od The Rockovih tenisica

Piše , Objavljeno

Dwayne “The Rock” Johnson je u ovom trenutku vjerojatno najveća filmska zvijezda na planetu. I ne, nije onaj tip filmske zvijezde kao što su bili Johnny Depp i Brad Pitt, The Rock je lik koji je od sportske karijere prešao u glumački svijet i osvojio ga. Neki zlobnici će oduvijek reći da je The Rock zapravo glumac jer kečeri se ne bore zapravo i sve se odvija prema scenarijima, a mi ćemo im reći – JESTE LI VI VIDJELI KAKO LIK IZGLEDA?!?!!

Screenshot_26

Under Armour je odlučio potpisati sponzorski ugovor s The Rockom, to već znamo nekoliko mjeseci, ali sada smo napokon vidjeli i tenisicu Project Rock Delta koja se poprilično dobro (ras)prodaje.

Screenshot_27

Prozračni mesh, konstrukcija bez šavova, viši model koji osigurava stabilnost gležnja, amortizacija u obliku Under Armourove tehnologije Charged Cushioning… Ne može biti loše. Ovo je tenisica za sve sportove, tenisica za teretanu koja će preživjeti i crossfit session i košarkaški “3 na 3”, tu vidimo razlog uspjeha. Nije ovo ništa novo, Nike je izbacio tenisice za cross-training još u devedesetima, ali UA je ubacio The Rocka u čitavu jednadžbu.

TAGOVIdwayne johnson steph curry tenisice the rock

Komentiraj