Lifestyle

Kako preboljeti kada vas napusti žena?

Aside Banners

Nakon razvoda, on se nije ljutio – on se osvetio! Na vjenčanici…

Piše , Objavljeno

Svi smo mi kad-tad suočeni s prekidnom veze ili nekim većim ljubavnim brodolomom, no ono što nas definira jest kako se nosimo s time. Ovaj se čovjek, izgleda, drži jako dobro!

vjenčanica

Kevin Cotter je sasvim običan 38-godišnji muškarac iz Tucsona u Arizoni, koji je svoj veliki ljubavni brodolom proživio 2009. godine, kada ga je žena jednoga dana jednostavno ostavila, i to nakon 12 godina braka. Pokupila je sve svoje stvari i napustila njihov dom dok je on bio na poslu, te iza sebe ostavila jedino svoju prekrasnu, bijelu vjenčanicu.

Kevin, dobričina kakva je, nazvao je svoju bivšu suprugu, te ju pitao što da radi s vjenčanicom, na što mu je ona odgovorila, citiramo: “Radi s njom što god j*beno hoćeš!“. Naravno, on je odlučio ispuniti posljednju ženu svoje ‘ljubavi života’, te s haljinom napraviti doslovno SVE što mu je palo na pamet. Uskoro je otvorio i službenu stranicu, postao svojevrsna medijska zvijezda, te čak i izdao knjigu: 101 Uses for My Ex-Wife’s Wedding Dress.

Prije dvije se godine Kevin nanovo oženio, te sada ima obitelj i smatra se iznimno sretnim čovjekom. Pouka ove priče vjerojatno bi bila da uvijek gledamo na svijetlu stranu života, te nikada ne zaboravimo da kada nam život da limun, treba nabaviti brdo tekile i pošteno se razvaliti. A onda napraviti nešto ovakvo!

vjenčanica vjenčanica vjenčanica vjenčanica vjenčanica vjenčanica vjenčanica vjenčanica vjenčanica vjenčanica vjenčanica vjenčanica vjenčanica vjenčanica vjenčanica vjenčanica

TAGOVIljubav originalna fora prekid veze šala skeč smiješno vjenčanica zajebancija

Komentiraj