Lifestyle

I to se može

Jogurt od vaginalnih sokova – lako za napraviti, ali loše u svakom mogućem pogledu!

Piše , Objavljeno

Svi mi volimo vaginu na jedan ili drugi način, ali praviti jogurt pomoću njezinih sokova, sekreta i bakterija, sasvim je nova razina ludosti. Vjerujemo kako su ovim šokirane čak i najžešće feministice!

jogurt 2Vjerovali ili ne, internet je prepun različitih recepata za hranu i napitke pripremljene ili začinjene spermom, a iako u te tamne kutke uopće ne želimo zalaziti (ponovno!), postavlja se sasvim legitimno pitanje: “Što je s vaginalnim sokovima i sekretom?!” Znamo kako se vagina može lizati, neki će ju čak i “jesti”, ali da se iz tog vrutka života radi prava hrana? Čak niti najžešće feministice nisu pokušale isfurati ovako nešto, iako im je jedna vrlo očita varijanta bila cijelo vrijeme pred nosom: jogurt!

Za one koji još ne znaju, jogurt se dobiva fermentacijom mlijeka uz pomoć bakterija, a doktorica Cecilia Westbrook sa Sveučilišta u Wisconsinu skužila je kako i ona sama može napraviti jogurt koristeći doslovno svoju vaginu. Na kraju krajeva, taj je dio tijela prepun bakterija i drugih vrsta organizama među kojima se posebno ističe lactobacillus, bacil slučajno korišten pri proizvodnji sira i jogurta. Bilo je potrebno samo spojiti jedan i jedan i krenuti u proizvodnju!

Cecilia je drvenom žličicom zagrabila duboko u svoju vaginu te izvukla sve što je mogla, da bi to zatim prenijela u posudu s mlijekom i ostavila preko noći na toplome. Drugo ju je jutro dočekalo očekivano iznenađenje: dobila je jogurt! Naravno, svaki pravi znanstvenik mora na sebi testirati svoje izume i dostignuća pa je Cecilia vrlo brzo otkrila kako je jogurt nastao od bakterija njezine vagine prilično kiseo i opor te nimalo ukusan, a nisu pomogle niti borovnice koje je natrpala kako bi popravila okus. Razlog tome jest što vaginalni sekret ne sadrži samo fini lactobacillus već i hrpetinu drugih bakterija koje mogu promijeniti ravnotežu te čak biti prevladavajuće, a da ne spominjemo kako postoji mogućnost da su neke od njih patogene te vrlo lako mogu izazvati infekciju.

jogurtPošto svaka žena ima sasvim drugačiju vaginalnu floru i faunu, nemoguće je napraviti univerzalni vaginalni jogurt, što je vrlo vjerojatno jedan od razloga zašto imamo industrijski proizvedene mliječne napitke s kontroliranim podrijetlom. Cecilia je još jednom pokušala sa svojim projektom, ali je druga serija bila daleko neukusnija, po njezinim riječima vrlo slična onome što muškarac ili žena osjete kada stvarno ližu vaginu. Pokušala je i očigledno nije uspjela, a pouka dana je da se u ovom slučaju ipak treba držati onoga što se može kupiti u dućanu. Sve će zadrte feministice reći kako je ovo ipak pobjeda žene i ženskog tijela, ali da je jogurt iz vagine ukusan i zdrav, svi bi ga doma sami pravili!

TAGOVIbakterije gnjusno jogurt mlijeko pokus vagina vaginalna flora žene žensko tijelo

Komentiraj