Lifestyle

Aside Banners

Naravno da su se Švicarci prvi sjetili: toliko dobre tenisice za trčanje da ćeš za njih plaćati mjesečnu pretplatu

Piše , Objavljeno

Jedinstven koncept dolazi iz Švicarske, odlučili su nam odraditi nešto što uopće nismo mogli zamisliti.

Plaćamo pretplatu na kojekakve korisne stvari, ali i gluparije (HRT da ne spominjemo). Od Netflixa i Spotifyja preko premium članstva za loadiranje titlova na Chromecast, a znamo da je moguće pretplatiti se i na slatkiše iz cijelog svijeta te mjesečnu pošiljku čarapa i žileta.

Ono što su Švicarci odradili je već next level, toliko next level da sam mislio da je šala u pitanju kada sam prvi put čuo za ovaj koncept prije nekoliko dana u automehaničarskoj radionici. Kad ono…

On Running polako preuzimaju veći dio kolača na tržištu sportskih tenisica, poglavito onih za trčanje (iako slinimo za jednim Federerkama za tenis o kojima smo već pisali).

Predstavili su novi model. Cyclon – tenisicu koju nikad nećeš posjedovati. Njihov program ti nudi da za 30 dolara mjesečno imaš par njihovih tenisica do kraja života. Ne, to ne znači da dobivaš nove šuze na mjesečnoj bazi već da ih možeš vratiti nakon što ih iznosiš, a zauzvrat dobiješ nove.

Stare tenisice se recikliraju, tebi stižu nove – a apsolutno svaki dio tenisice je izrađen od ploda ricinusa pa se vrlo lako recikliraju.

cyclon-fw20-white-w-g4

Kažu da su tenisice dobre za 400 kilometara trčanja. Ne, ovo nije pretjerivanje, većina drugih tenisica nije napravljena da ih nosiš dok se ne raspadnu jer nakon određenog broja kilometara one gube svoja svojstva. Ako trčiš dovoljno kilometara da ti se ova cifra od 30 dolara mjesečno isplati – go for it. Postoji problem – treba im 5000 pretplatnika kako bi pokrenuli pretplatu u našoj regiji. I svakoj drugoj regiji. Molimo vas da bacite te Lotto šuze za tenis u kojima trčite od 1998. godine i da se prijavite na ovo.

Šuze stižu tek u jesen 2021. godine, ali mi se nadamo da ćemo dotad uspjeti skupiti kritičnu masu da i mi možemo trčati uz ovu uslugu.

I ne, ovo nije plaćeni PR samo nam je jako zanimljiva ideja, Vennov dijagram trčanja, tenisica i inovativne usluge.

Više informacija na službenoj stranici On Runninga!

TAGOVIon running pretplata tenisice