Klopa & Cuga

'IwlIj jachjaj, braćo Klingonci!

Banner 300

Nazdravite svojim geek frendovima novim klingonskim pivom Warnog

Piše , Objavljeno

Tematska pića iz poznatih serija i filmova sve su češća pojava i u stvarnom životu, a sada smo napokon dočekali i fino, moćno klingonsko pivo Warnog!

warnog

‘IwlIj jachjaj! Ne, nismo se narokali ove pivčuge i glavom zaronili u tipkovnicu, već smo vam pravo geekovski poželjeli “Uzdravlje!” na grubom i teškom jeziku najvećih ratnika galaksije, Klingonaca. Poznata rasa iz Star Trek svemira je tijekom godina u pop kulturu uvela nekoliko stvarno zanimljivih noviteta, a među njima su osim osebujnog jezika i smrtonosnog ručnog oružja definitivno i neke jako zanimljive kulinarske egzibicije, te ljubav prema alkoholu bilo koje vrste.

Kada ne piju Bloodwine ili Firewine, Klingonci se vole ubijati Warnogom, tradicionalnim old school pivom, koje od sada mogu probati i zemaljski fanovi. ‘Domaću’ verziju Warnoga proizvodi Federation of Beer, pivovara koja ima službenu licencu za proizvodnju bilo kakvog Star Trek piva, a da stvar bude još bolja, tvrtka svoje sjedište ima u malenom kanadskom gradiću Vulcanu. Ne, ovo nije zajebancija već najbolji marketinški potez ikada!

Warnog se proizvodi miješanjem slada raži s tradicionalnim njemačkim tamnim pšeničnim pivom Dunkelweizen, a tvrde da aroma blago podsjeća na bananu i češere s vrlo bogatim i jedinstvenim okusom. Težinu cijeloj pivi daju pšenični i karamelni slad, tako da se ovo pivo s pravom može zvati klingonskim! S druge strane, samo 5,5% alkohola ne ulijeva baš previše povjerenja u ovaj proizvod, jer smo uvijek smatrali da Klingonci piju nešto jača pića, ali tamno pivo je crna udovica koja nas je mnogo puta do sada iznenadila kada smo to najmanje očekivali…

warnog

Kakvo god bilo, ne bismo ga odbili probati, ali za to su nam jedina šansa narudžbe preko interneta i/ili skorašnje putovanje po SAD-u ili Kanadi. Ako ništa drugo, ovaj proizvod možemo staviti na listu ovogodišnjih božićnih želja, gdje već čekaju Game of Thrones i friško The Walking Dead pivo!

TAGOVIklingonci klingonsko pivo pivo star trek star trek pivo

Komentiraj