Lifestyle

stop - sexytime

Aside Banners

Ne bojte se, samo je mit da će seks-igračke zamijeniti muškarca u krevetu – evo kako pobijediti

Piše , Objavljeno

Žene upotrebljavaju seks-igračke i “vratne masažere” već dugi niz godina, a to je još uvijek taboo tema za većinu muškaraca – da, muškarci se boje da će ih zadovoljstvene igračke zamijeniti, a da ne pričamo o zajedničkoj upotrebi seksualnih igračaka.

Ne bojte se zamjene svog čitavog bića u krevetu – i nemojte se referirati na svoje organe kao na “pravu stvar”.

Možda misliš da su seksualne igračke kritika tvojih krevetnih (ili kuhinjskih ili automobilskih ili Zara-kabinskih) sposobnosti, ali to naprosto nije istina.

Ako će ti pomoći pohvatati konce sagledati svijet iz druge perspektive – može li masturbacija zamijeniti tvoju partnericu (ili partnera, we don’t judge, you go Glen Coco)? Nismo ni mislili. Žene se boje ako muškarac masturbira, da nije zadovoljan sa seksualnim životom u vezi. Svi mi muškarci jednostavno znamo da to nije istina – čak i nakon maratonskog seksa ćemo se nekad baciti na posao ako ostanemo sami. Baš kao što i masturbacija tijekom seksa s partnerom može biti novo i lifechanging iskustvo, tako mogu i seks igračke.

One mogu samo poboljšati užitak i unijeti raznovrsnost u seksualni život, bio on zajednički ili privatan seksualni život tebi drage osobe. Seksualne igračke tvoje partnerice ne govore ništa o tvojim sposobnostima u krevetu već o njezinoj znatiželji. Te igračke su alat koji poboljšava užitak, a ako si spreman istražiti taj svijet s partnericom (i ona s tobom) – možda otkriješ potpuno nove svjetove. To znači da aktivno pokušavate učiniti seks boljim i ljepšim iskustvom za oboje.

Što sve možete sa seksualnim igračkama? Isto kao i kad je seks u pitanju – ograničava vas samo vaša mašta.

TAGOVIseks seksualne igračke zabava

Komentiraj