Lifestyle

Brada čini čovjeka

Aside Banners

Ne znamo kako su uzgojili ove brade, ali jedno je sigurno: ovo je look koji osvaja svijet!

Piše , Objavljeno

Nekoć je brada bila zaštitni znak beskućnika i staraca koji su jednostavno odustali od brijanja, a danas je postala stil koji svi žele furati, ali samo pravim facama to uspijeva!

brada 8Odmah moramo upozoriti sve dame da bi sljedeće fotografije mogle uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme i maštarije iznimno seksualne prirode, dok bi većina muškaraca mogla dobiti trenutni napadaj ljubomore i samosažaljenja nad ovim jadom koji im raste po licu, jer ove brade su ekstra u svakom pogledu. I dok kod većine ljudi takva prašuma asocira na beskućnički život, šačica sretnika može nositi pravu mušku bradurinu i isfurati ju onako kako ona to zaslužuje!

brada 3

To je skužila i ekipa s Beardbranda, stranice koja se bavi svime vezanim uz uzgoj i održavanje kvalitetne brade i brčića, ali i pripadajućim stylingom u vidu obleke i dodataka poput šešira ili štapova za hodanje (hvala hipsterima, ipak je bilo neke koristi od vas!) te su pokrenuli Instagram stranicu posvećenu svima onima koji pljuju na kruti kapitalističko-vojnički režim i bolje se osjećaju kao slobodoumne skitnice i vagabundi. Prokleti bili!

brada 25 brada 24 brada 23 brada 22 brada 21 brada 16 brada 14 brada 12 brada 11 brada 10 brada 9 brada 6 brada 5 brada 4 brada 2 brada 1

TAGOVIbrada brkovi hipster muškarac skitnica stil styling

Komentiraj