Lifestyle

pomiriši prijatelja

Aside Banners

Nek ti se s retrovizora njiše osvježivač zraka s facom najboljeg prijatelja

Piše , Objavljeno

Svi imamo najbolje prijatelje – neke malo bolje, neke malo gore, a ponekad svakog od njih želimo malo objesiti jer te nitko ne može iritirati kao onaj najbliži tebi.

Sad je prava prilika da objesiš svoje najbolje prijatelje, ali ne preko najbliže krošnje već na retrovizor svoga limenog ljubimca. Ako si ovo riješiš, svaki put ćeš napraviti ono što te instruktor vožnje učio – provjeriti retrovizor.

Kolege s jednog britanskog šaljivog magazina su nam uzeli riječi iz tipkovnice s “ovo je vjerojatno jedini put u životu da će ti najbolji prijatelj mirisati stvarno dobro”.

Ako želite svoje najmilije na svom retrovizoru, posjetite Fireboxovu internet stranicu klikom OVDJE gdje možete naručiti tri mirisne face svojih prijatelja po cijeni od 15 funti. Da, znamo da je puno više od mirisnih borića, ali vaši prijatelji vrijede 15 funti. Možda ne više od toga, ali 15 sigurno vrijede.

fresh-face_883

A mirisi? Sve bolje od boljeg.

Ako ti je prijatelj ovisnih o suhomesnatim proizvodima – uzmeš ga u mirisu slanine. Ako se pak voziš u dedinom Yugu 45, mogao bi naručiti prijatelja u mirisu novog automobila. Mi bismo nekako taj miris ponajviše uzeli. Tu su još i otočki povjetarac za sve fanove Marka Perkovića Thompsona kad s Dinare pređe na obalu pa preko mora, svježe plahte i miris kave. Nema boljeg.

Ili – prijatelju pokloni tri svoje face. Cijena dostave nije strašna, za međunarodni promet cijena počinje od 3 funte. Priušti ovo veselje svima.

Na Fireboxovom sajt možeš pronaći sve što te zanima.

TAGOVIheh lol poklon viralno

Komentiraj