Lifestyle

nova (go)nada

Aside Banners

“Neka Sila bude u tebi” – Star Wars seks igračke idealne za poklon

Piše , Objavljeno

Kada dobiješ licencu za Star Warse – treba ju iskoristiti na što bolji način. Već znamo da će se svake godine na policama trgovina pronaći i hrpa novih igračaka različitih primjena i veličina. E pa iskreno – nismo očekivali hrpu seks igračaka.

Ali ništa od tog nije grozno kao činjenica da su otac i sin ukrstili svjetlosne sablje…

LUKE

Australska kompanija Geeky Sex Toys je odlučila skočiti za trendom zvanim Ratovi Zvijezda (Ratovi Žlijezda?) baš kao što su uništili brojna djetinjstva s kolekcijicom nazvanom Pokemoan. Pročitajte opet ime kolekcije, bit će vam jasnije. Prebrzo čitate, usporite malo. Sa svim dobrim stvarima treba usporiti.

Postoji uređaj koji se zove “penetrable”, a mi ćemo ga i uvesti u hrvatski jezik kao “penetrabl”. To je ono u što staviš ono, a od Geeky Sex Toysa je u obliku smrznutog Han Sola. Naravno – ime je Hand Solo. Kao da je George Lucas nekoć smislio ime ovog lika samo kako bi se ova igračka mogla tako savršeno nazvati.

Tu je i zeleni dildo nazvan Dildoda. Taj naziv nam baš i nije previše sjeo, ali želimo svu sreću svima koji će sjesti Dildodi, nadamo se da će od sreće početi pričati u inverziji.

Na Dildodu smo stavili googly oči jer je tako manje strašan.

Screenshot_4

Naravno tu su i Darth Vibrator i R2-V2 i Vibe Trooper (fotka naslovna).

I njihov old-skul brate Laser Sword Dildo također.

star toys

I ne zaboravi C3-Plug. Čmar Wars jel’.

c3

Imaš nekoga kome želiš pokvariti djetinjstvo i uljepšati odrasli život? Javi mu u komentarima.

TAGOVIdildo seks seks igračke star wars vibrator

Komentiraj