Lifestyle

Za miran sad i kredit na 30 godina

Aside Banners

Nemojte škrtariti i pljunite milijun kuna za ovaj luksuzni krevet

Piše , Objavljeno

Kažu kako je krevet najbitniji komad namještaja u svačijem domu, ali dati 1,5 milijuna kuna za njega je možda malo previše.

vividus 1Kupiš nekakav solidan okvir, daš koju tisućicu za fini madrac i par sto kuna za posteljine i to je otprilike najviše što će većina nas dati za krevet. Ili jednostavno spavaš na običnom starom kvrgavom madracu na podu ili kod frenda na kauču “dok ti stvari ne krenu na bolje”. Koja god od ovih opcija bila, mi smo sretni, jer do sada nismo niti znali da može bolje i skuplje. Zapravo, ne znamo koliko je bolje, ali svakako je skuplje!

Švedska tvrtka Hästens se ipak potrudila da za svjetsku elitu složi krevet za kakav mi obični smrtnici moramo raditi 10-ak godina, dignuti kredit dok ne odemo u penziju ili prodati svu imovinu, odlučiti živjeti u šumi i jedino na što potrošiti lovu jest… krevet! Njihov Vividus tako košta nevjerojatnih 100 tisuća funti iliti milijun kuna, a cijena je takva zbog najboljih i najkvalitetnijih materijala koji se koriste prilikom izrade i čak 320 radnih sati utrošenih na svaki komad ovog luksuznog namještaja.

vividus

Ogromna količina promišljanja i znanja je utrošena u stvaranje svakog komada. Od ručno ušivenih slojeva konjske dlake i pamuka do okvira od sekvoje sa sjevera Švedske, koriste se samo najkvalitetniji materijali. Krevet je prekriven tvrtkinim brendiranim plavim kariranim uzorkom.” Tako njegovi tvorci opisuju Vividus, ističući kako se radi o krevetu koji nije samo krevet, već dio obitelji. Jedina razlika je zapravo što on za razliku od stvarnih članova obitelji stoji na granitnim pločicama i, pa… nije ljudsko biće. Ali nema brige, da se nekako dočepamo ovakvog nečega, vjerojatno bismo ga voljeli više od vlastitog djeteta. Ipak, milijun kuna je milijun kuna!

TAGOVIbogatstvo ekskluziva ekstravagantno elita krevet vividus

Komentiraj