Lifestyle

Da mač stalno bude u koricama

Aside Banners

Netko je napokon izmislio bokserice koje skrivaju neočekivanu i neugodnu erekciju

Piše , Objavljeno

Svaki se muškarac našao u situaciji da se njegov nestašni prijatelj u gaćama probudi u najgorem mogućem trenutku, a spas od takve neugode bi u budućnosti mogle donijet Bloxers bokserice!

bloxers 2Bilo da se dogodilo u školskim klupama, parkiću ili prepunom tramvaju, svaki je muškarac prošao kroz neočekivanu erekciju u javnosti, koju je uspio riješiti na manje ili više uspješan način. Tamne duge hlače ili traperice i nisu neki problem, ali kada u gaćama držiš pravu zvjerku koju izvana štiti samo lagani materijal trenirke ili kratkih hlačica, stvari vrlo brzo mogu postati vrlo neugodne. Neočekivana se erekcija stoga s pravom smatra jednim od najvećih uzročnika seksualnih problema u kasnijoj dobi (totalno izmišljen podatak), a znanstvenici diljem svijeta desetljećima pokušavaju otkriti način kako ju spriječiti (također, žešća izmišljotina). Ekipa iz Bloxersa izgleda ima rješenje!

Bloxers – promo video:

Jednostavnom se dedukcijom da zaključiti kako su Bloxers zapravo bokserice koje blokiraju nešto, a u ovom je slučaju to, dakako, erekcija. Ekipa koja stoji iza njih je pokrenula Indiegogo kampanju u nadi da će skupiti barem 20 tisuća dolara, ali pošto su za sada uspjeli pokriti svega 2% tražene svote, teško da će to uspjeti isfurati do kraja.

bloxers

Prava šteta, jer Bloxers stvarno nudi zanimljiv koncept: naizgled obične bokserice podstavljene posebnim materijalom koji će doslovno neutralizirani erekciju i dati vam eventualno lagano ispupčenje na predjelu prepona, ovisno o tome koji kalibar furate. Bloxerice se mogu modificirate za one kojima zmija ide u lijevo, one kojima ide u desno i one kojima leti na sve strane, a dolazi u tri veličine (malene, srednje, velike) i tri boje (bijele, crne, sive). Ajde, ajde… daleko gluplje stvari su dobivale daleko više love, pa dajmo priliku i ovim zaštitnicima!

TAGOVIbokserice donje rublje erekcija gaće muškarac penis

Komentiraj