Lifestyle

Bogataška posla

Aside Banners

Netko je stvarno platio 100 milja dolara za stan u New Yorku, a bolje mu je da nije dizao kredu u Švicarcima

Piše , Objavljeno

Tržište elitnih stanova na Manhattanu je ponovno u procvatu, a upravo je otišla prva stančina za preko 100 milja dolara. Stručnjaci tvrde kako je ovo tek početak!

stan 1I dok hrvatsko tržište nekretnina prolazi kroz jednu od najvećih kriza u svojoj povijesti, Ameri znaju kako prodati svoje najelitnije stanove i ne namjeravaju prestati dok u novoizgrađene nebodere na Manhattanu ne smjeste sve svjetske multimilijardere. Ajde, na donje se katove nekom ludom srećom još može ugurati kakav milijunaš, ali ako želite imati dom na vrhu svijeta i na Veliku Jabuku gledati s 400 metara visine, bolje vam je da u banci imate grde pare. Ili da posjedujete banku!

stan 2

Ne znamo čime se bavi osoba koja je kupila penthouse u elitnom neboderu na lokaciji 157 West 57th Street, ali znamo kako je za njega dala nevjerojatnih 100,47 milijuna dolara. To je dovoljno para za kupnju 700-tinjak običnih kuća i otprilike duplo više od godišnjeg proračuna grada veličine Velike Gorice! Ipak, valja naglasiti kako se u ovom slučaju ne radi o nekakvoj običnoj garsonijeri već o THE stanu koji obuhvaća 89. i 90. kat zgrade te se prostire na ukupno 1 014 metara kvadratnih prostora (kvadrat košta jako velikih 9 000 dolara) što je i više nego dovoljno. Osim fantastičnog pogleda na grad njegov će novi vlasnik moći uživati u luksuzno uređenom interijeru, sauni, malenoj kino dvorani, knjižnici i vinskom “podrumu”, a najsmješnije je što stručnjaci tvrde kako je ovo tek početak i kako će se ovakvi stanovi u skorijoj budućnosti prodavati za daleko veće pare. U ovo vrijeme iduće godine, kada budemo milijunaši…

stan 4 stan 5 stan 6

TAGOVIbogatašski stan elita elitni stan manhattan multimilijarder New York penthouse stan

Komentiraj