Lifestyle

Samo za prljavo bogate

Aside Banners

Netropolitan je nova društvena mreža za bogate, slavne i one koji mogu pljunuti 9 tisuća dolara za upad

Piše , Objavljeno

Dobro je poznato da je svjetska elita daleko iznad nas običnih smrtnika, pa je tako sasvim normalno da i oni imaju svoju vlastitu društvenu mrežu. Naravno, za paprenu cijenu!

netropolitan 2U potpunosti shvaćamo bogate i slavne, koji na svojim Facebook i Twitter profilima ne žele gledati svakodnevne jadikovke običnih smrtnika, dosadne reklame i infantilne meme postove jer su oni ipak bolji od nas… Pfff, pa nije Kim Kardashian puna k’o brod za džabe, ajde neka tebi “procuri” hardcore pornić u kojem te na sve moguće načine rješava neki tip pa ćeš tek onda vidjeti koliko je teško odjednom postati bogat i slavan na račun toga što se voliš bubati po hotelskim sobama i snimati se dok to radiš! Da, Kim i ostala ekipa definitivno zaslužuju svoju posebnu, elitnu društvenu mrežu, na kojoj će diskutirati o tome koliko novčanica od 100 dolara stane u jedan prosječni Lamborghini i je li za prvi privatni zrakoplov bolje kupiti benzinca ili dizela (da, znamo da se avioni ne pune time, ali kao da Kim Kardashian zna o čemu se radi!).

Uglavnom, za takvu je ekipu tu sada Netropolitan, društvena mreža koja je s radom započela ovog utorka, a namijenjena je isključivo ljudima višeg imovinskog i društvenog statusa. Za upad je potrebno uplatiti nemalih 9 tisuća dolara (oko 50-ak tisuća kuna) te svake godine produžiti članstvo s dodatnih 3 tisuće dolara, što je za bogataše prava sića. Osim što će stranica koju je pokrenuo kompozitor i bivši dirigent Filharmonijskog orkestra Minnesota James Touchi-Peters na taj način zaraditi koju kunu za pravilno funkcioniranje, napraviti će se i toliko potrebna eliminacija kukolja, jer najgora stvar koju bogati mogu doživjeti jest interakcija sa siromašnima.

novci

Jednom kada se prijavite na Netropolitan i date pare za upad, moći ćete raditi stvari kao i na svakoj drugoj sličnoj online društvenoj mreži: pisati statuse, shareati linkove, slati fotke i stvarati grupe s drugim bogatašima koji dijele slične interese kao i vi. Naravno, neće biti nikakvih dosadnih reklama, a moderatori će 24 sata dnevno paziti da netko ne krene spamati, oglašavati ili nuditi bilo kakve oblike trgovinsko-novčane razmjene, što se u pravilima ponašanja jasno i naznačava kao nedozvoljena praksa.

Odmah po pokretanju Netropolitan svjetski su mediji ovu stranicu proglasili elitističkom, a na ostalim je smrtničkim društvenim mrežama krenulo žešće ismijavanje. Touchi-Peters pak tvrdi da u njegovom projektu nema ništa loše te da se po ničemu ne razlikuje od ostalih svjetskih ekskluzivnih klubova. “Na Netropolitan gledamo kao na svaki drugi ladanjski klub na svijetu“, kaže tako Touchi-Peters, te nastavlja: “I oni imaju inicijacijsku naknadu i godišnju članarinu za članove. Netropolitan je online ladanjski klub, usredotočen na povezivanje članova sa svih krajeva svijeta. Vjerujemo da postoji potreba za ovakvom zajednicom, a mi jednostavno ispunjavamo tu potrebu.” Teško je reći hoće li ova mreža zaživjeti, ali želimo im sve najbolje… ipak, ako netko treba našu podršku i lijepe želje, onda su to bogati i slavni!

TAGOVIbogati društvena mreža elita netropolitan slavni

Komentiraj