Lifestyle

Mi smo dobri, a vi?

Aside Banners

Nije šala: Veličina penisa je IPAK povezana s dužinom prstiju

Piše , Objavljeno

Možda zvuči kao neka fora koju mogu popušiti samo klinci, ali novo istraživanje pokazuje kako su prsti ipak pokazatelje veličine penisa!

prstiSvi smo se mi tijekom odrastanja zajebavali s raznim tjelesnim karakteristikama i pokušavali ih nekako povezati s veličinom penisa, ali uglavnom se radilo o mitovima i urbanim legendama koje nemaju puno veze sa stvarnošću. Ipak, novo je istraživanje pokazalo kako možda postoji neka tajna veza, a ona se odnosi na dužinu prstiju. Studija objavljena u Asian Journal of Andrology pokazuje rezultate istraživanja na 144 muškarca starijih od 20 godina, a zaključak je kako muškarci kojima je prstenjak veći od kažiprsta imaju veće penise!

Ova je “zakonitost” nazvana 2D:4D omjer, a ne odnosi se samo na veličinu penisa, već i na libido muškarca. Istraživanje je tako pokazalo kako izloženost hormonima u maternici određuje dužinu prstiju: više muških hormona znači veći prstenjak, a više estrogena znači veći kažiprst. Profesor Martin Cohn i doktor Zhengui Zheng sa Sveučilišta u Floridi tvrde da je prstenjak prepun hormonalnih receptora te stoga govori mnogo o seksualnosti… i veličinama! Do takve raspodjele dolazi u vrlo kratkom periodu dok fetus još nije okošten, ali utječu na karakteristike muškarca cijelog njegovog života. A sada svi ruke na inspekciju, da vidimo tko nosi što u gaćama!

TAGOVIistraživanje penis prsti ruka veličina penisa

Komentiraj