Lifestyle

Aside Banners

Nije svima špica – ovo su priče likova razočaranih analnim seksom

Piše , Objavljeno

Zamišljam stvari koje su toliko sramotne da ih neću napisati dok ne vidim kako ti pišeš. I od najmanjih sitnica mi se strašno nadigne kita – kurvinski pokret tvojih usana, smeđa mrljica na tvojim beliim gaćicama, nenadana nepristojna riječ koja izleti iz tvojih usta, neočekivani nepristojni zvuk tvoje zadnjice i snažan zadah koji se tada lagano širi iz nje. U takvim trenucima osećam ludu želju da to učinim na neki sramotan način, da osjetim tvoje vrele pohotne usne kako ga sisaju, da ga nabijem među tvoje sisice sa ružičastim vršcima, da svršim na tvom licu i raštrcam ga po tvojim zajapurenim obrazima i očima, da ti ga nabijem među guzove i guslam.”

Ovaj seksi ulomak star je gotovo dva stoljeća, a nalazi se u pismima najpoznatijeg irskog pisca James Joycea subjektu svoje ljubavi i požude, izvjesnoj gospođici Nori. Joyce je bio stari, pervezni lisac kojega je posebno napaljivala ženska guza, točnije njegova penetracija u istu, i to je vrlo slikovito opisivao u svojim pismima koja su za ono vrijeme, možete pretpostaviti, bila poprilično “van svoga vremena”.

0000j

Danas ovakav sadržaj nećemo naći u ozbiljnim književnim djelima, on je rezerviran za erotske romane, a čak ni tamo nećete čitati o “smeđim mrljicama na gaćicama”. Ovakve perverzije rezervirane su za neke zabačene kutke PornHuba. Možda, ne znamo, nismo provjeravali, ne privlače nas smeđe gaće.

Iako se analni seks do pred nekoliko godina smatrao svojevrsnim taboo-om, rezerviranim za “najperverznije”, zanimljivo je vidjeti da je on golicao maštu i naših pra -pra -pradjeda.

Prema studiji objavljenoj u časopisu The Journal of Sexual Medicine, oko 43 posto žena probalo je analni seks, što je porast u odnosu na prethodnih visokih 33 posto. PornHubova godišnja izvješća možda najbolje prikazuju seksualne trendove, a “analno” i “analni gangbang” je već godinama u visokih top 10. I dok ga neki prakticiraju redovito, drugi čekaju “od rođendana do rođendana” priliku kada ljepša polovica kaže “da”.

No, ima i onih trećih koji nisu ni najmanje oduševljeni stražnjim parkiranjem. Ovo su samo neke priče koje su muškarci podijelili za američki Mel magazin, koje dokazuju da analni seks ipak nije za svakoga.

Za 36-godišnjeg Isaaca iz Oklahome, glavni problem pokazao se u očekivanju. “Bildali smo atmosferu oko toga nekoliko dana, trebala je to biti posebna noć, nakon lijepe večere i nekoliko pića. Ali kada je do tog trenutka došlo, jednostavno to nije bilo to što sam očekivao. Bili smo u doggy style i rekla mi je da ga stavim. Pobrinuo sam se da to napravim sporo i nježno jer sam bio prestravljen da će je boliti. Njoj se svidjelo više nego meni koji sam čitavo vrijeme razmišljao kako želim biti u “drugoj rupi”, onoj vlažnoj.”

James, 45-godišnjak iz New Jerseya, ima puno smiješniji razlog za neuživanje u analnom. Kad je upoznao svoju buduću suprugu, razgovarali su o tome. Te noći kada su trebali probati, stvari jednostavno nisu išle po planu. “U trenutku penetracije, neki lik u autu ispred njihovog stana “sjeo je na trubu”. Toliko smo se smijali da me “istisnula” iz nje. “ Od ovoga se izgleda bilo preteško oporaviti. “Sljedeći put kad smo probali, jedino na što sam mogao misliti je truba tog automobila. Od tada se više nisam vratio u guzu – komentira James.

No, čini se kako ono što najčešće pokvari “fantaziju” analnog je to što se “sranja događaju “-  doslovno. Brad, 49-godišnjak iz Kanade, proveo je godine maštajući o tom činu, ali kada je napokon do njega došlo “things got messy”. Osjetio se značajan smrad, a vidjeli su se i ostaci, zbog čega sam poput pingvina hodao do kupaonice kako bih oprao kurac”, kaže on. Djevojka je bila vrlo slatka i čista, ali ljudsko tijelo radi ono što želi.”

Unatoč lošem iskustvu, Brad još uvijek nije odustao od analnog. Bio bih spreman pokušati ponovo u budućnosti, ali samo na ženin zahtjev“. I pobrinuo bih se da se prethodno obavi temeljito čišćenje. Dok maca obično sjajno miriše, miris sranja zaista može ubiti raspoloženje.

Brade, legendo, James Joyce se ne bi složio.

TAGOVIanalni seks iskustva