Lifestyle

Dobre su nam, ali nemoj nikome reć'

Aside Banners

Evo Nikea s čudnim suradnjama, ali ovaj put se sramimo priznati da nam je čak dobro

Piše , Objavljeno

Svašta smo već vidjeli na planeti Zemlji kada je u pitanju moda. Od užasnih kolaboracija poput Balenciage i Vibrama do onih sabijajućih kao Melody Ehsani i Jordan brand.

Ovu novu Nikeovu suradnju bismo stavili negdje između. Nike je surađivao s “misterioznim” streetwear brendom Cactus Plant Flea Market te su stvorili svoju CPFM X Nike Dunk Low verziju. Osobno nismo pretjerani obožavatelji niskih dunkica, ali znaju izgledati pristojno ako se sve poklopi.

Ova verzija zapinje za oko, ali nije ništa neviđeno. Gotovo čitave bijele dunkice su pokrivene Swarovski kristalima. Tu ideju smo već vidjeli u jako puno varijacija, ali moramo biti iskreni – nismo pomislili da će nam se ovo svidjeti, ali iz nekog čudnog razloga mislimo da su ove dunkice zapravo cool.

Ovo definitivno nisu funkcionalne tenisice za svaki dan jer bi kristalići vrlo vjerojatno lako otpali (nemojte slučajno skejtati u njima!), ali kada bi nas netko pozvao na crvenih tepih, znamo što bismo imali na stopalima.

Smatramo ove tenke dosta dobrim izborom za takve manifestacije. Nemamo problem s privlačenjem pozornosti s našim lit patikama. Naviknuli smo se već na to. Samo se nadamo da ne bi bili previše blještavi jer nije da želimo imati disko kugle na stopalima.

A i nisu samo Dunkice u pitanju, bit će tu i hoodieji i trenirke. OMG. Znamo sve.

Cijenu tenisica ne znamo, ali pretpostavljamo da ćemo ih saznati 18. studenog na dan izlaska.

 

TAGOVIcactus plant flea market Nike Swarovski